Gradian verkkokirjasto

Latinomakuja = Latin flavours
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Weckman, Kira.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Latinomakuja = Latin flavours
Julkaistu
  • Docendo, [Jyväskylä] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 163 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Yleinen huomautus
  • Reseptit suomeksi ja englanniksi.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Garzón, Michel.
  • Piskonen, Sami.
ISBN
  • 978-952-291-177-3
*00000985nam a22003254a 4500
*00119269
*00520200525075541.0
*008151019s2015\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-291-177-3
*035  $a45082
*035  $a(PrettyLib)0000045082
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aWeckman, Kira.
*24510$aLatinomakuja =$bLatin flavours /$c[reseptit ja teksti]: Kira Weckman & Michel Garzón ; kuvat & ulkoasu: Sami Piskonen.
*260  $a[Jyväskylä] :$bDocendo,$c2015.
*300  $a163 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*500  $aReseptit suomeksi ja englanniksi.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*653  $aEtelä-Amerikka
*7001 $aGarzón, Michel.
*7001 $aPiskonen, Sami.
*852  $lWECKMAN
*979  $a0000045082
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Latinokeittiö on yksi kuumimpia ruokatrendejä, mikä näkyy vahvasti ravintolamaailmassa, televisiossa ja ruokalehdissä. Suomen Top Chef 2013 Kira Weckman ja hänen kolumbialainen kokkimiehensä Michel Garzón ovat kehitelleet tähän kirjaan omia eteläamerikkalaisia suosikkireseptejään suomalaisia ruokaharrastajia varten. Mukana on sekä helppoja arkiruokia, bileruokaa, kisakatsomon katuruokaa että haastavampia annoskokonaisuuksia juhlavaan illalliseen, unohtamatta tietenkään herkullisia grillireseptejä. Latinomakuja esittelee monipuolisesti raikkaita, herkullisia ja kauniita eteläamerikkalaisia ruokia, joissa ruokaperinteen ohessa näkyy tekijöiden persoonallinen ote. Lähde omassa keittiössäsi Kiran ja Michin kanssa ruokamatkalle Etelä-Amerikkaan ja nauti elämästä! Kirjassa ruokaohjeet ovat myös englanniksi. Kira Weckman on Perhosta ja Haaga-Helia-ammattikorkeakoulusta valmistunut kokki, joka on kilpaillut opiskeluajoistaan lähtien Suomessa ja ulkomailla. Kira on ollut Suomen kokkimaajoukkueessa 2010-2011. Vuonna 2013 hän osallistui Suomen Top Chefiin ja voitti kilpailun. Michel Garzón on syntynyt Bogotássa Kolumbiassa ja valmistunut Istituto Superior Mariano Moreno -koulusta kokiksi vuonna 2009. Kira ja Michel tapasivat vuonna 2010 opiskellessaan legendaarisessa Institut Paul Bocusessa Ranskassa. Nyt heillä on perhe ja yhteinen catering-yritys KW Catering & Consulting Oy. Sami Piskonen on helsinkiläinen valokuvaaja ja graafikko, joka on erikoistunut ruoka-, matkailu- ja henkilökuviin.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
79908Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568