Gradian verkkokirjasto

Suomalainen puurokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Koskimies, Tiia.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suomalainen puurokirja
Julkaistu
  • Minerva, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 141 s.
  • kuv.
  • 23 cm.
Yleinen huomautus
  • Sisältää bibliografisia viitteitä.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Koskimies, Matias.
ISBN
  • 978-952-312-178-2
*00000837nam a22002894a 4500
*00119271
*00520200525075541.0
*008151019s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-312-178-2
*035  $a45084
*035  $a(PrettyLib)0000045084
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aKoskimies, Tiia.
*24510$aSuomalainen puurokirja /$cTiia Koskimies ; [kuvat: Matias Koskimies].
*260  $aHelsinki :$bMinerva,$c2015.
*300  $a141 s.
*300  $bkuv.
*300  $c23 cm.
*500  $aSisältää bibliografisia viitteitä.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$apuurot$2ysa
*650 7$aviljakasvit$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aKoskimies, Matias.
*852  $lKOSKIMIES
*979  $a0000045084
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Puuro tekee kaikille hyvää, se täyttää vatsan pitkäksi aikaa, ravitsee, hoitaa ja auttaa ruoansulatusta. Se on helppotekoista ja edullista. Yhdessä kattilassa hautuu kokonainen ateria suurellekin porukalle. Puuro on myös loistavaa laihdutusruokaa! Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet jouluisesta riisipuurosta, kaurapuuroon ja imelletystä ruispuolukkapuurosta haudutettuun ohrauunipuuroon. Muuntelemalla peruspuuroja ja tarjoamalla niiden kanssa herkullisia lisäkkeitä saadaan annoksiin lisää makua ja vaihtelua. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjan puuro-ohjeita on kehitelty gluteenittomista superviljoista, esimerkiksi kvinoasta, hirssistä, tattarista, speltistä, amarantista ja tummasta riisistä. Niissä on runsaasti kuituja, kivennäis- ja hivenaineita sekä proteiinia. Kirjassa on myös helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita. Erilaisista kuivatuista hedelmistä, siemenistä, pähkinöistä, kotimaisista marjoista, hedelmistä saa aamuksi ja välipalaksi itselleen varsinaisen terveyspommin. Puurolautaselliseen voi halutessaan sisällyttää vaikka kaikki päivän aikana tarvittavat ravintoaineet. Tiia Koskimies on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka on toiminut mm. tv-käsikirjoittajana ja ohjaajana MTV3:n ruokaohjelmasarjassa Bon Appétit . Nykyään hän toimittaa, tuottaa, kuvaa ja kirjoittaa keittokirjoja sekä kirjoittaa Umami.fi -ruokablogia. Häneltä on aiemmin ilmestynyt mm. useita suositun Bon appétit -sarjan kirjoja, Makumatka saaristoon , Pohjoisen herkut , Syystunnelmia ja joulun odotusta , Venekokin käsikirja sekä Suomalainen smoothiekirja .

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
79910Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09