Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Vilja ton kattaus : upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista
Julkaistu Atena, [Jyväskylä] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
ISBN
*00000846nam a22002894a 4500
*00119273
*00520200525075541.0
*008151019s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-300-126-8
*035 $a45086
*035 $a(PrettyLib)0000045086
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*080 $aUDK:616
*1001 $aSjöholm, Emmi-Liia.
*24510$aVilja ton kattaus :$bupeita makuja gluteenittomista raaka-aineista /$cEmmi-Liia Sjöholm.
*260 $a[Jyväskylä] :$bAtena,$c2015.
*300 $a221 s.
*300 $bkuv.
*300 $c27 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$agluteeniton ruokavalio$2ysa
*650 7$aerikoisruokavaliot$2ysa
*650 7$akeliakia$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*852 $lSJÖHOLM
*979 $a0000045086
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Hyvää oloa ja maittavaa ruokaa viljoja välttäville
Kun Emmi-Liia Sjöholm muutti omaan kotiinsa, hänellä ei ollut edes kunnon keittiötä. Vatsavaivojen piinaamana hän alkoi kokkailla gluteenittomia ruokia - ihastui ja innostui. Nyt keittiössä on suuri pöytä, jonka ääreen kokoontuvat ystävät maistelevat Emmi-Liian tarjoilemia upeita gluteenittomia ruokia.
Viljaton kattaus tarjoilee yli 90 reseptiä, joiden avainsanoja ovat viljojen välttäminen, ruoan täyttävyys, kattauksen aistillisuus, annosten herkullisuus ja terveellisyys. Kirjan kaikki ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista eri ainesosia rohkeasti yhdistellen. Viljat korvataan resepteissä kekseliäin konstein.
Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan. Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia. Herkulliset lisukkeet, kastikkeet ja tahnat sekä jälkiruoat saavat kirjassa yhtä merkittävän osan kuin pääruoat.