Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Frej, Jessica. Sundien, Christina. Beck, Laura.
ISBN
*00000967nam a22003254a 4500
*00119361
*00520200525075542.0
*008151126s2015\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-883-733-9
*035 $a45231
*035 $a(PrettyLib)0000045231
*0410 $afin$hswe
*080 $aUDK:613
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aBlohm, Maria.
*24010$aLaga nytt
*24510$aGluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat /$cMaria Blohm ja Jessica Frej ; valokuvat Christina Sundien ; suomentanut Laura Beck.
*260 $aKarkkila :$bMäkelä,$c2015.
*300 $a127 s.
*300 $bkuv.
*300 $c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$agluteeniton ruokavalio$2ysa
*650 7$akeliakia $2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aFrej, Jessica.
*7001 $aSundien, Christina.
*7001 $aBeck, Laura.
*852 $lBLOHM
*979 $a0000045231
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Jotta kaikkien arkipäivässä olisi hohtoa!
"Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla", sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.
Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia - vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.
Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!