Gradian verkkokirjasto

Street food
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Takala, Mikko.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Street food
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 309 s.
  • kuv.
  • 25 cm.
Huomautus kielestä
  • Teksti: Mikko Takala, reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rekola, Sami.
  • Anttonen, Tommi.
ISBN
  • 978-952-321-090-5
*00001400nam a22005054a 4500
*00119383
*00520200525075542.0
*008151204s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-321-090-5
*035  $a45263
*035  $a(PrettyLib)0000045263
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aTakala, Mikko.
*24510$aStreet food /$cMikko Takala & Sami Rekola ; [kuvat:Tommi Anttonen].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2015.
*300  $a309 s.
*300  $bkuv.
*300  $c25 cm.
*546  $aTeksti: Mikko Takala, reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola.
*650 7$akaturuoka$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokamatkailu$2ysa
*650 7$aJapani$2ysa
*650 7$aSingapore$2ysa
*650 7$aThaimaa$2ysa
*650 7$aKiina$2ysa
*650 7$aYhdysvallat$2ysa
*650 7$aTexas$2ysa
*650 7$aPortland$2ysa
*650 7$aSan Francisco$2ysa
*650 7$aKanada$2ysa
*650 7$aMontreal$2ysa
*650 7$aTanska$2ysa
*650 7$aKööpenhamina$2ysa
*650 7$aEspanja$2ysa
*650 7$aSan Sebastian$2ysa
*650 7$aSaksa$2ysa
*650 7$aBerliini$2ysa
*650 7$aItalia$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aRekola, Sami.
*7001 $aAnttonen, Tommi.
*852  $lTAKALA
*979  $a0000045263
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuinka tehdään osakalainen okonomiyaki? Onko napolilainen pizza parempaa kuin roomalainen? Mitä syödään chicken shit bingossa? Voiko dönerin tuunata ilman varrasta? Kuka savustaa Teksasin mahtavimmat ribsit? Mistä kaupungista löytyvät kiinnostavimmat food cartit? Street Food esittelee maailman parhaat katuruoat ja niiden syntysijat Aasiasta Amerikkaan, ja näyttää kuinka autenttinen street food syntyy helposti kotikeittiöissä täällä Pohjolan perukoillakin. Katuruokamatka alkaa ramen-nuudeleiden luvatusta maasta Japanista Kiinan ja Singaporen kautta kohti Eurooppaa ja sieltä läpi Yhdysvaltojen New Yorkista San Franciscoon. Mikko Takala on tuttu ruokatoimittaja Master Chefistä, Top Chefistä sekä lukuisista ruokaa käsittelevistä artikkeleista eri lehdissä kuten Kauppalehti.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80275Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568