Gradian verkkokirjasto

Suolaa, sokeria & viinietikkaa : säilömisen taito
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Cellton, Olle T.
Yhtenäistetty nimeke
  • Salt, socker & vinäger
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suolaa, sokeria & viinietikkaa : säilömisen taito
Julkaistu
  • Metsäkustannus, [Helsinki] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 127 s.
  • kuv.
  • 28 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Yli-Knuuttila, Jenna.
  • Olsson, Erik.
ISBN
  • 978-952-6612-59-1
*00001063nam a22003494a 4500
*00119433
*00520200525075542.0
*008151209s2015\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-6612-59-1
*035  $a45321
*035  $a(PrettyLib)0000045321
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aCellton, Olle T.
*24010$aSalt, socker & vinäger
*24510$aSuolaa, sokeria & viinietikkaa :$bsäilömisen taito /$cOlle T. Cellton ; [suomennos: Jenna Yli-Knuuttila) ; [valokuvat: Erik Olsson).
*260  $a[Helsinki] :$bMetsäkustannus,$c2015.
*300  $a127 s.
*300  $bkuv.
*300  $c28 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$asäilöntä$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$asäilöntäaineet$2ysa
*650 7$asuola$2ysa
*650 7$asokeri$2ysa
*650 7$aetikka$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aYli-Knuuttila, Jenna.
*7001 $aOlsson, Erik.
*852  $lCELLTON
*979  $a0000045321
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

"Kun minulta kysytään, millaista ruokaa teen, tapaan sanoa, että laitan sellaista ruokaa, jota suurin osa ihmisistä osaisi tehdä kotona - mutta ei tee. Ruoanlaitto suolan, sokerin ja viinietikan avulla perustuu vanhoihin ohjeisiin ja perinteisiin. Näin on tehty kaikkialla maailmassa hengissä pysymisen edellytyksenä. Mutta nykyaikaisin välinein ei aina tarvitse seurata säilöntäohjeita pilkun tarkkaan vaan voi tehdä kuten parhaaksi näkee. Minulle joka olen kokki on aivan luonnollista säilöä sekä tehdä terriinejä ja hilloja. Ne ovat yksi tärkeimmistä osa-alueista ruoanlaitossani. Varustan ruokakomeroani, jotta minulla olisi tulevaisuudessa enemmän valinnanvaraa. En useinkaan edes tiedä, mitä tulen mihinkin käyttämään." Olle T. Cellton kasvoi Malmössä. Ravintolakoulun jälkeen hän on työskennellyt Malmössä, Edinburghissa, Lontoossa, Kööpenhaminassa ja San Franciscossa, ja on nyt tukholmalaisen Ravintola Niklaksen pääkokki. Celltonin kansainvälinen kokemus on muovannut hänen omintakeisen tyylinsä ja laajan näkemyksensä ruoanlaitosta ja keittiötaidoista.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80349Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.14