Gradian verkkokirjasto

Bakery a la carte : 100 vuotta suomalaista leipää = Bakery a la carte : 100 years of Finnish bread
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Stenros, Manne.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Bakery a la carte : 100 vuotta suomalaista leipää = Bakery a la carte : 100 years of Finnish bread
Julkaistu
  • A la carte kirjat, Lahti : 2015.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 94 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Mäkelä, Ari.
ISBN
  • 978-952-5913-26-2
*00001168nam a22003134a 4500
*00119513
*00520200525075542.0
*008160114s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5913-26-2
*035  $a45426
*035  $a(PrettyLib)0000045426
*0410 $afin$aeng
*080  $aUDK:641/642
*084  $a68$2ykl
*1001 $aStenros, Manne.
*24510$aBakery a la carte :$b100 vuotta suomalaista leipää = Bakery a la carte : 100 years of Finnish bread /$c[editor Manne Stenros ; photographs Ari Mäkelä].
*260  $aLahti :$bA la carte kirjat,$c2015.
*300  $a94 s.
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$aleivonta$2ysa
*650 7$ayritykset$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$aleipä$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$aleipomot$2ysa
*7001 $aMäkelä, Ari.
*852  $lSTENROS
*979  $a0000045426
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Bakery à la carte kirja on valmistumassa teemalla 100 vuotta suomalaista leipää. Kirja on juhlajulkaisu 100 vuotiaan Suomen osaamisesta konditoria- ja leipomoalalla. Kirjaa varten olemme kuvanneet yli 20 leipomoa ja suuren määrän ammattikouluja, joissa on konditoria- ja leipurialan koulutusta. Kirjasta tulee näyttävä lahjakirja ja reseptikirja.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80564Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09