Gradian verkkokirjasto

Onneks on lähiruokaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Koski, Merja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Onneks on lähiruokaa
Julkaistu
  • Sunkirja, [Pori] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 144 s.
  • kuv.
  • 24 cm.
Yleinen huomautus
  • Muut nimekkeet: Lähiruokaa.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Poimio, Tiina.
ISBN
  • 978-952-5970-16-6
*00001050nam a22003614a 4500
*00119550
*00520200525075542.0
*008160127s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5970-16-6
*035  $a45469
*035  $a(PrettyLib)0000045469
*0410 $afin
*080  $aUDK:63
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aKoski, Merja.
*24510$aOnneks on lähiruokaa /$cMerja Koski ; [valokuvat: Tiina Poimio].
*260  $a[Pori] :$bSunkirja,$c2015.
*300  $a144 s.
*300  $bkuv.
*300  $c24 cm.
*500  $aMuut nimekkeet: Lähiruokaa.
*650 7$alähiruoka$2ysa
*650 7$amaataloustuotanto$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$amaatalousyrittäjät$2ysa
*650 7$aluonnonmukainen tuotanto$2ysa
*650 7$aluonnonmukainen viljely$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aeettisyys$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aPoimio, Tiina.
*852  $lKOSKI
*979  $a0000045469
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kirja on värikäs opas lähiruuan pariin. Se kertoo lukuisista mahdollisuuksista käyttää oman alueen tuotteita ja antaa herkullisia ruuanvalmistusohjeita, jotka tutustuttavat lukijan harvinaisiinkin vaihtoehtoihin. Kirja sisältää myös elämänmakuisia tarinoita lähiruuan kasvattajista. Merja Koski on kirjoittanut ruokakolumneja lehtiin, tehnyt ruokaohjelmia radioon ja pitänyt ruokakursseja ja - luentoja. Kiinnostus lähiruokaan innosti hänet kirjoittamaan tämän kirjan, joka ei ole pelkkä keittokirja, vaan myös paljon muuta.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80629Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01