Gradian verkkokirjasto

Kotitekoiset jogurtit, rahkat ja juustot
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Bellersen Quirini Cosima.
Yhtenäistetty nimeke
  • Joghurt, Quark und Käse
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kotitekoiset jogurtit, rahkat ja juustot
Julkaistu
  • Minerva, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 150 s.
  • kuv.
  • 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Lempinen, Maiju.
ISBN
  • 978-952-312-168-3
*00001068nam a22003614a 4500
*00119552
*00520200525075542.0
*008160127s2015\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-312-168-3
*035  $a45471
*035  $a(PrettyLib)0000045471
*0410 $afin$hger
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:663/664
*100  $aBellersen Quirini Cosima.
*24010$aJoghurt, Quark und Käse
*24510$aKotitekoiset jogurtit, rahkat ja juustot /$cCosima Bellersen Quirini ; saksan kielestä suomentanut Maiju Lempinen.
*260  $aHelsinki :$bMinerva,$c2015.
*300  $a150 s.
*300  $bkuv.
*300  $c24 cm.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$amaitovalmisteet$2ysa
*650 7$akerma$2ysa
*650 7$ahapanmaitovalmisteet$2ysa
*650 7$ajogurtti$2ysa
*650 7$arahka$2ysa
*650 7$ajuusto$2ysa
*650 7$amaito$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aLempinen, Maiju.
*852  $lBELLERSEN
*979  $a0000045471
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Maitotuotteiden valmistaminen kotona on yllättävän helppoa. Yksinkertaisin välinein syntyy jugurttia, piimää, tuorejuustoa, kovia juustoja ja paljon muuta. Tähän kirjaan on koottu kaikki tarvittava tieto maidon käsittelystä, ja sen testatuilla resepteillä valmistuvat monet herkulliset luonnontuotteet. Valmistamalla maitotuotteet itse saa varmasti aitoja makuja luonnollisesti ilman arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Itse tehdyt jogurtit ja juustot myös maksavat noin puolet vähemmän kuin kaupasta ostetut tuotteet. Kirja on myös ainutlaatuisen kattava tietopaketti maidosta. Tutuiksi tulevat eri maitolajit ja -laadut sekä maidon eri käsittelyprosessit meijereissä. Kaikki maidot eivät ole samanlaisia. Terveellisyys, maku sekä käsittely- ja jalostusmenetelmät ratkaisevat, mikä maito sopii mihinkin käyttöön. Nykyisinä elintarvikekohujen ja keinotekoisten kasvisrasvakermojen ja pizzaraasteiden aikoina on alettu yhä enemmän kaivata perinteisiä maitotuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista ja aidoista aineista. Omiin maitotuotteisiinsa voi käyttää parhaita raaka-aineita ja lisäksi höystää ne oman makunsa mukaan esimerkiksi mausteilla tai pähkinöillä. Cosima Bellersen Quirini asuu Cellessä lähellä Hannoveria. Yli 30 vuotta Bellersen Quirini on valmistanut itse luonnonkosmetiikkaa ja -lääkkeitä sekä luonnonmukaisia elintarvikkeita. Hän on myös kirjoittanut romaaneja ja vetänyt useita itse tekemiseen keskittyviä kursseja.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80631Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.02