Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Persia na : Lähi-idän ruokaa joka makuun
Julkaistu Gummerus, Helsinki : 2016.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000849nam a22002894a 4500
*00119636
*00520200525075543.0
*008160307s2016\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-24-0172-7
*035 $a45580
*035 $a(PrettyLib)0000045580
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aGhayour, Sabrina.
*24010$aPersia na
*24510$aPersia na :$bLähi-idän ruokaa joka makuun /$cSabrina Ghayour ; suomentanut Jenna Yli-Knuuttila.
*260 $aHelsinki :$bGummerus,$c2016.
*300 $a240 s.
*300 $bkuv.
*300 $c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aLähi-Itä$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aYli-Knuuttila, Jenna.
*852 $lGHAYOUR
*979 $a0000045580
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Persiana ammentaa Välimeren etelä- ja itärannikon runsaasta ruokakulttuurista. Tähtikokki Sabrina Ghayour tarjoilee kotoisalla otteella yli 100 reseptiä, joiden joukosta niin kasvis- kuin sekasyöjät löytävät mieleisensä: mezejä, keittoja, runsaita muhennoksia ja tagineja, raikkaita salaatteja ja mausteisia jälkiruokia sekä leivonnaisia.
Lähi-idän tuhtien ja täyttävien ruokien vastapainoksi sopivat kirjan kevyet ja raikkaat ruokalajit, jotka puhdistavat ja edistävät ruoansulatusta. Sahramin ja mintun tuoksua, Lähi-idän ja Persian makuja modernilla ja kotoisalla otteella – kotikokki onnistuu!
Arvostelu- ja myyntimenestys maailmalla:
Vuoden paras keittokirja – Observer Food Monthly Awards 2014
”Rakastan Persianaa” – Nigella Lawson
”Loistava niin aloitteleville, kiireisille kuin kokeneillekin ruoanlaittajille.” – Guardian