Gradian verkkokirjasto

Puurot ja vellit sekaisin : miksi syömisestä tuli niin vaikeaa?
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Partanen, Hanna.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Puurot ja vellit sekaisin : miksi syömisestä tuli niin vaikeaa?
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2016]
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 250 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Mäntyniemi, Mikko.
ISBN
  • 978-952-321-164-3
*00001117nam a22003734a 4500
*00119651
*00520200525075543.0
*008160315s2016\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-321-164-3
*035  $a45599
*035  $a(PrettyLib)0000045599
*0410 $afin
*080  $aUDK:613
*1001 $aPartanen, Hanna.
*24510$aPuurot ja vellit sekaisin :$bmiksi syömisestä tuli niin vaikeaa? /$cHanna Partanen ; kuvat: Mikko Mäntyniemi [ja 11 muuta].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2016]
*300  $a250 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*650 7$aravitsemustiede$2ysa
*650 7$aasiantuntijuus$2ysa
*650 7$atutkimusetiikka$2ysa
*650 7$atutkimus$2ysa
*650 7$auutisointi$2ysa
*650 7$amedia$2ysa
*650 7$ajulkinen keskustelu$2ysa
*650 7$auskomukset$2ysa
*650 7$akoulukunnat$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*650 7$aterveyshaitat$2ysa
*7001 $aMäntyniemi, Mikko.
*852  $lPARTANEN
*979  $a0000045599
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

RUOKAVALIO KUNTOON! Kirjassa on käsitelty kattavasti kuvien avulla mitä pakkausselosteesta kannattaa lukea, syötkö tarpeeksi kasviksia ja huijaako lautasen koko syömään sinua enemmän. Löydät myös vastaukset Hannalle usein esitettyihin kysymyksiin: Saako eineksiä syödä? Laihduttaako veden juominen? Mitä lisäaineita pitää varoa? Onko terveellinen ruoka kalliimpaa? Pitääkö sokeri karsia ruokavaliosta kokonaan pois? Kirjan avulla opit laittamaan ruokavaliosi perustan kuntoon ja löytämään helpommin oman tyylin syödä ilman liian ankaria ja epärealistisia tavoitteita. Jatkossa osaat kiinnittää huomiota terveytesi kannalta olennaisiin asioihin ja voit lopettaa turhan stressaamisen ristiriitaisesta ravitsemusuutisoinnista. Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen kirja käsittelee asiantuntijanäkökulmasta ravitsemus- ja terveysuutisointia sekä suomalaisia puhuttelevista villityksistä proteiinibuumista luomuun. Median maailmassa uutisia sekä näkökulmia usein kärjistetään ja etsitään tarkoitushakuisesti vastakkainasettelua, jolloin tutkitun tiedon pääviesti hämärtyy ja fokus on jopa väärässä asiassa ihmisen terveyttä ajatellen. Hanna pohtii myös nykypäivän asiantuntijuutta ja avaa maallikolle ravitsemustieteen haasteellisuutta, jotta ristiriitaistakin tutkimusnäyttöä olisi helpompi ymmärtää. Totta kuitenkin on, että syöminen ja ruoan valinta tullut nykymaailmassa yhä haasteellisemmaksi. Ennen syötiin sitä mitä saatiin, nyt valitsemme asioita mitä emme syö. Ruoan valintaan vaikuttavat nykyisin saatavuuden, mainonnan ja hinnan lisäksi myös meidän arvomme ja asenteemme.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
80974Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma612/613