Gradian verkkokirjasto

Puuron ja talkkunan voimalla
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Linnilä, Kai.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Puuron ja talkkunan voimalla
Julkaistu
  • Maahenki, [Helsinki] : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 86 s.
  • kuv.
  • 22 cm.
Asiasana
ISBN
  • 978-952-301-053-6
*00000693nam a22002534a 4500
*00119666
*00520200525075543.0
*008160321s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-301-053-6
*035  $a45617
*035  $a(PrettyLib)0000045617
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aLinnilä, Kai.
*24510$aPuuron ja talkkunan voimalla /$cKai Linnilä.
*260  $a[Helsinki] :$bMaahenki,$c2015.
*300  $a86 s.
*300  $bkuv.
*300  $c22 cm.
*650 7$apuurot$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$akulttuurihistoria$2ysa
*852  $lLINNILÄ
*979  $a0000045617
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Puurot ja vellit ovat kaikille sopiva vuorokauden ensimmäinen ateria, jolla saa vaivatta neljänneksen päivän energiasta. Ennen vanhaan puuro oli lähes välttämätön ruokalaji, sillä pitkään suomalainen ruokatalous perustui eri muodoissaan valmistettuun viljaan. Puuro on ollut myös yltäkylläisyyden symboli sekä luonteva osa juhlaperinteitämme. Mitäpä olisi nykyinen jouluaatto ilman riisipuuroa ja mantelin metsästystä? Puuron ja Talkkunan voimalla esittelee lukuisia maittavia kotoisia reseptejä puurosta, vellistä ja talkkunasta. Samalla kurkistetaan maailmalle: kirjan ohjeilla muhallebin, asüren sekä hirssi- ja tattarikashan valmistus onnistuu ilman että puurot ja vellit menisivät sekaisin!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
81026Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568