Gradian verkkokirjasto

Janoisen puutarhurin opas
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Moyle, Nick.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Janoisen puutarhurin opas
Julkaistu
  • Nemo, Helsinki : 2016.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 176 s.
  • kuv.
  • 23 cm.
Yleinen huomautus
  • Alanimeke kannessa: Humallu luonnon antimista.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Hood, Richard.
  • Juutinen, Oona.
ISBN
  • 978-952-240-318-6
*00001158nam a22004214a 4500
*00119686
*00520200525075543.0
*008160411s2016\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-240-318-6
*035  $a45646
*035  $a(PrettyLib)0000045646
*0410 $afin
*080  $aUDK:663
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:63
*1001 $aMoyle, Nick.
*24510$aJanoisen puutarhurin opas /$cNick Moyle, Richard Hood, Oona Juutinen.
*260  $aHelsinki :$bNemo,$c2016.
*300  $a176 s.
*300  $bkuv.
*300  $c23 cm.
*500  $aAlanimeke kannessa: Humallu luonnon antimista.
*650 7$aalkoholijuomat$2ysa
*650 7$akotivalmistus$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$apuutarhakasvit$2ysa
*650 7$aluonnonkasvit$2ysa
*650 7$akotiviini$2ysa
*650 7$asiideri$2ysa
*650 7$aolut$2ysa
*650 7$alikööri$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$acocktailit$2ysa
*650 7$adrinkit$2ysa
*7001 $aHood, Richard.
*7001 $aJuutinen, Oona.
*852  $lMOYLE
*979  $a0000045646
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ota omenasato, liian runsaat raparperit ja kasvimaan valloittaneet kesäkurpitsat prosenttipitoiseen hyötykäyttöön. Tiesitkö, että tuorepuristettu omenamehu on vain muutamaa työvaihetta vaille valmista siideriä? Janoisen puutarhurin oppaan yli 70 reseptiä kattavat juomat marjoilla maustetusta viskistä kotoiseen simaan saakka, eikä selkokielisiä ohjeita seuratakseen tarvitse olla alkoholialan asiantuntija. Kirjassa neuvotaan juomanvalmistukseen tarvittavat välineet, työtavat ja reseptit. Tarvitsee vain haalia aineksia omasta tai naapurin puutarhasta, lähipuistosta tai kaupan hedelmäosastolta. Kokeile vaikka kirjan kotiviinejä, kuten raparperiviiniä tai minttuviiniä, limoncellon kaltaisia liköörejä ja perinteisiä siidereitä. Olut-luku perehdyttää lukijan mallasjuoman palkitsevaan valmistukseen mäskinkeitosta pullotukseen asti. Tutun lagerin lisäksi kirjan ohjeilla voi kokeilla vaikkapa reippaasti humaloitua IPAa, tuhtia Lontoon portteria, raikasta vehnäolutta tai purevaa inkiväärialea. Suosittua juomablogia kirjoittavat Nick Moyle ja Richard Hood opettavat juomanvalmistusta löysin rantein ja grammamääristä nipottamatta. He näyttävät, miten kotipihalla kasvatetut, luonnosta kerätyt tai kaupan hedelmähyllystä haalitut ainekset muuttuvat herkullisiksi hömpsyiksi itselle tai lahjaksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
81237Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663