Gradian verkkokirjasto

Safkatutka : opas ruokaviidakkoon
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Sirviö, Fredu, kirjoittaja, valokuvaaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Safkatutka : opas ruokaviidakkoon
Muut nimekkeet
  • Opas ruokaviidakkoon
Julkaistu
  • Like, Helsinki : [2016] Otavan Kirjapaino, Keuruu : 2016. ©2016
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 264 sivua, 1 numeroimaton sivu : kuvitettu ; 22 cm
Yleinen huomautus
  • Liittyy Safkatutka.fi-sivustoon.
Huomautus sisällöstä
  • Esipuhe -- Tiedätkö mitä syöt? -- Pika-opas kaupassakäyntiin -- Miksi prosessoitu ruoka lihottaa? -- Näin ruokasi väärennetään maistuvaksi -- Miksi minun tulisi syödä terveellisesti? Olenhan perusterve -- Onko maidon terveellisyys valkoinen valhe? -- Eläinkunnan tuotteet ruokapöydässämme -- Tärkeät kasvikset, hedelmät ja marjat -- Viljat - terveyden vai sairauden aiheuttaja -- Hyvä ja pahat rasvat -- Onko sokeri kaikista rakkain huumeemme? -- Käytännön vinkkejä helpompaan arkeen -- Kiitokset lukijalle -- Lähteet.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Sirviö, Anni, kirjoittaja, valokuvaaja, kirjoittajaXvalokuvaaja.
  • Peura, Pessi, kirjoittaja.
  • Tamminen, Paavo, valokuvaaja.
Yhteisönnimi
  • Like Kustannus, kustantaja.
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI)
  • image/jpeg http://data.kirjavalitys.fi/data/servlets/ProductRequestServlet?action=getimage&ISBN=9789520112295 Kansikuva
  • text/html http://data.kirjavalitys.fi/data/servlets/ProductRequestServlet?action=showreferat&ISBN=9789520112295 Kuvaus
ISBN
  • 978-952-01-1229-5
*00005064cam a2200901 i 4500
*00119695
*00520230111152758.0
*008150417t20162016fi ||||       |0||0|fin| 
*020  $a978-952-01-1229-5$qnidottu
*0243 $a9789520112295
*035  $a(FI-MELINDA)007047176
*040  $aFI-NL$bfin$erda$dFI-X
*0410 $afin
*042  $afinb
*080  $a613
*080  $a663/664
*084  $a59.34$2ykl
*084  $a67.7$2ykl
*084  $a68.2$2ykl
*1001 $aSirviö, Fredu,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja.
*24510$aSafkatutka :$bopas ruokaviidakkoon /$cSafkatutkan kirjatyöryhmä: Fredu Sirviö, Anni Sirviö ja Pessi Peura ; kuvat: Anni Sirviö ... Fredu Sirviö ... Paavo Tamminen.
*24630$aOpas ruokaviidakkoon
*264 1$aHelsinki :$bLike,$c[2016]
*264 3$aKeuruu :$bOtavan Kirjapaino,$c2016.
*264 4$c©2016
*300  $a264 sivua, 1 numeroimaton sivu :$bkuvitettu ;$c22 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aLiittyy Safkatutka.fi-sivustoon.
*5050 $aEsipuhe -- Tiedätkö mitä syöt? -- Pika-opas kaupassakäyntiin -- Miksi prosessoitu ruoka lihottaa? -- Näin ruokasi väärennetään maistuvaksi -- Miksi minun tulisi syödä terveellisesti? Olenhan perusterve -- Onko maidon terveellisyys valkoinen valhe? -- Eläinkunnan tuotteet ruokapöydässämme -- Tärkeät kasvikset, hedelmät ja marjat -- Viljat - terveyden vai sairauden aiheuttaja -- Hyvä ja pahat rasvat -- Onko sokeri kaikista rakkain huumeemme? -- Käytännön vinkkejä helpompaan arkeen -- Kiitokset lukijalle -- Lähteet.
*650 7$aruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
*650 7$aravinto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
*650 7$aterveys$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2762
*650 7$aterveysvaikutukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
*650 7$aravintoaineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$araaka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$alaatu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5029
*650 7$aterveellisyys$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p22256
*650 7$aelintarviketeollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$aelintarviketuotanto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15341
*650 7$amarkkinointi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5878
*650 7$akritiikki$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1067
*650 7$aravitsemussuositukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7095
*650 7$aruokavaliot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
*650 7$aluonnonmukaisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1438
*650 7$avaihtoehtoinen elämäntapa$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16130
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$amat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
*650 7$aföda$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
*650 7$ahälsa$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2762
*650 7$ahälsoeffekter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
*650 7$anäringsämnen (djur och människor)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aråvaror$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$alivsmedel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$akvalitet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5029
*650 7$ahälsosamhet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p22256
*650 7$alivsmedelsindustri$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$alivsmedelsproduktion$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15341
*650 7$amarknadsföring$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5878
*650 7$akritik$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1067
*650 7$anäringsrekommendationer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7095
*650 7$adieter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
*650 7$anaturenlighet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1438
*650 7$aalternativ livsstil$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16130
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*7001 $aSirviö, Anni,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja,$ekirjoittajaXvalokuvaaja.
*7001 $aPeura, Pessi,$ekirjoittaja.
*7001 $aTamminen, Paavo,$evalokuvaaja.$0(FI-ASTERI-N)000060475
*7102 $aLike Kustannus,$ekustantaja.$0(FI-ASTERI-N)000038531
*85642$qimage/jpeg$uhttp://data.kirjavalitys.fi/data/servlets/ProductRequestServlet?action=getimage&ISBN=9789520112295$yKansikuva
*85642$qtext/html$uhttp://data.kirjavalitys.fi/data/servlets/ProductRequestServlet?action=showreferat&ISBN=9789520112295$yKuvaus
*901  $aMU20160119$5FENNI
*908  $afi
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tekevätkö ruokamme äidit, kokit vai kemistit? Mitä ruokamme sisältää ja mistä se tulee? Miten ruokateollisuuden tarpeet ohjaavat ravintosuositusten laadintaa? Safkatutkan ruokaopas tarjoaa rehellistä tietoa ruuasta ja raaka-aineista, joita ostamme ja käytämme päivittäin. Käytännöllinen opas helpottaa myös vähällä rahalla elävän ja laiskan kokin arkea ja kauppareissuja. Safkatutka -sivusto perustettiin syksyllä 2013, ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen seuratuimmista ruokamedioista. Kirjoituksillaan se on pystynyt vaikuttamaan suoraan tuotteiden markkinointiin ja kauppojen valikoimaan. Safkatutka keskustelee aktiivisesti sekä lukijoidensa että yritysten kanssa. K-ketju, Kotipizza ja Arla ovat kommentoineet ja jakaneet Safkatutkan postauksia. Tällä hetkellä Facebook-seuraajia on liki 50 000 ja julkaisuja on jaettu vuoden aikana sosiaalisessa mediassa satojatuhansia kertoja. Kävijöitä on päivittäin jopa 15 000.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
81269Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.34