Gradian verkkokirjasto

Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Joutjärvi, Marita.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2016]
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 263 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Giannini, Vittorio.
  • Nyström, Satu.
ISBN
  • 978-952-321-188-9
*00000916nam a22003134a 4500
*00119721
*00520200525075543.0
*008160516s2016\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-321-188-9
*035  $a45690
*035  $a(PrettyLib)0000045690
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:914
*1001 $aJoutjärvi, Marita.
*24510$aHerkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana /$cMarita Joutjärvi & Vittorio Giannini ; valokuvat Satu Nyström.
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2016]
*300  $a263 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$ajuhlaperinne$2ysa
*650 7$aItalia$2ysa
*650 7$aToscana$2ysa
*7001 $aGiannini, Vittorio.
*7001 $aNyström, Satu.
*852  $lJOUTJÄRVI
*979  $a0000045690
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kaikki alkoi rakkaudesta ja ikuisesta nälästä Italiaan, sen ihmisiin, maisemiin ja keittiöön. Vittoriolla on tietenkin jo synnyin etuna kotikaupunkinsa, upea Firenze. Hämeen kasvatilla Maritalla taas sykkii sisäinen intohimo italialaista ruokaa sekä maan elämäntyyliä kohtaan. Kun nämä kaksi sitten kohtasivat, alkoi tarinoiden kerronta, yhdessä kokkaaminen, ystävien kestitseminen italialaittain ja pikkuhiljaa myös ajatus yhteisestä ”lapsesta”. Kirjasta, johon voitaisiin kerätä Vittorion suvun ihania toscanalaisia reseptejä kaikkien suomalaiskokkienkin toteutettaviksi. Tässä se nyt on kädessäsi: kymmeniä hupaisia, liikuttavia ja surullisiakin tarinoita, vanhojen albumien aarteita, juttuja italialaisista tavoista ja tottumuksista sekä lähes 70 reseptiä herkullisine ruokakuvineen. Kaikki ohjeet pohjautuvat Toscanassa nautittuihin ruokakokemuksiin, aina keskiajalta näihin päiviin asti. Mikä parasta, joka ikinen ohje onnistuu varmasti lähikaupan aineksista. Vittorio Giannini on sukujuuriltaan vahvasti toscanalainen, mutta nyt jo enemmän kuin toinen jalka juurtuneena Suomen maaperään. Vittorion pitkä työkokemus matkailualalta, antiikin ja perinteiden saralta luo mielenkiintoisen taustan kirjan historian tarinoille. Pitkään ruokalehtien ja -kirjojen maailmassa työskennellyt Marita Joutjärvi ei puolestaan päästä käsistään keskeneräisiä ohjeita. Hurmaavien ruokakuvien kameratyön takana on valokuvaaja Satu Nystöm ja näyttävästä taitosta vastaa graafikko Nea Ivars. Käykää peremmälle, kuunnelkaa tarinoita, astukaa keittiön kautta pöytään ja nauttikaa! Buon appetito!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
81328Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568