Gradian verkkokirjasto

Hare Krishna -keittokirja.
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Hirvi, Samuli.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Hare Krishna -keittokirja.
Julkaistu
  • Basam Books, 2021.
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 319 sivua
Asiasana
Henkilönnimi
  • Wennäkoski-Bielicki, Minna, författare.
ISBN
  • 978-952-7240-11-3
*00001085cam a22003134i 4500
*00120602
*00520210304162606.0
*008170831s2021    xx |||||||||| ||||0|fin|c
*020  $a978-952-7240-11-3$qinbunden
*0243 $a9789527240113
*035  $a(FI-MELINDA)011484361
*0410 $afin
*042  $afinb
*084  $a68.25$2ykl
*1001 $aHirvi, Samuli.
*24510$aHare Krishna -keittokirja.$cSamuli Hirvi & Minna Wennäkoski-Bielicki
*260  $bBasam Books,$c2021.
*300  $a319 sivua
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $aomedierad$bn$2rdamedia
*338  $avolym$bnc$2rdacarrier
*650 7$akeittokirjat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11274
*65007$aruokaohjeet$2ysa
*65007$akasvisruoat$2ysa
*65007$aruokavalio$2ysa
*650 7$aKrishna-liike$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14007
*650 7$akokböcker$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11274
*650 7$aKrishnarörelsen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14007
*7001 $aWennäkoski-Bielicki, Minna,$eförfattare.
*852  $aHIRVI
*901  $b042$5FENNI$c20191002193702.0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Hare Krisha -liikkeen temppeleissä ruokaa ja tarjoilua pidetään suuressa arvossa ja niiden eteen nähdään paljon vaivaa. Maailmalla Krishna-liike tunnetaan usein liikkeen ylläpitämistä ravintoloista, ja harras suhtautuminen ruokaan on synnyttänyt liikkeelle leikkimielisen lempinimen ”keittiöuskonto”. Terveellinen ja ravitseva ruoka on jokaisen ihmisen perusoikeus uskontoon ja ideologiaan katsomatta. Kun ruoka pyhitetään ja sitä kunnioitetaan, ravitsee se niin kehoa, mieltä kuin henkeäkin. Hare Krishna -keittokirja tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa liikkeen temppelien keittiön saloihin. Kirjassa esitellään Suomen temppelien suosituimpia ruokalajeja, joita voi yhdistellä monin eri tavoin. Monien sukupolvien käytössä olleiden reseptien avulla voi tutustua monipuolisen kasvisruoan valmistamiseen ja ayurvedisen ruokavalion soveltamiseen pohjoisissa olosuhteissa. Samuli Hirvi on Helsingin Govindam-ravintolan pääkokki. Hän on viettänyt vuosia Intiassa paikallisten huippukokkien opissa. Minna Wennäkoski-Bielicki on ruokakirjailija ja valokuvaaja.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
84932Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.05