Gradian verkkokirjasto

Food, ethics and society : an introductory text with readings
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Barnhill, Anne.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Food, ethics and society : an introductory text with readings
Julkaistu
  • Oxford University Press, New York : 2017.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • [viii] 664 s.
  • kuv.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Budolfson, Mark.
  • Doggett, Tyler.
ISBN
  • (9780199321742)
*00001686nam a22005654a 4500
*00121732
*00520200525075552.0
*008181212s2017\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (9780199321742)
*035  $a48135
*035  $a(PrettyLib)0000048135
*0410 $aeng
*080  $aUDK:17
*1001 $aBarnhill, Anne.
*24510$aFood, ethics and society :$ban introductory text with readings /$cAnne Barnhill, Mark Budolfson, Tyler Doggett.
*260  $aNew York :$bOxford University Press,$c2017.
*300  $a[viii] 664 s.
*300  $bkuv.
*650 7$aetiikka$2ysa
*650 7$aeettisyys$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$anälkä$2ysa
*650 7$anälänhätä$2ysa
*650 7$aveganismi$2ysa
*650 7$ayhteiskunta$2ysa
*650 7$aoikeudenmukaisuus$2ysa
*650 7$akuluttajat$2ysa
*650 7$aidentiteetti$2ysa
*650 7$auskonto$2ysa
*650 7$amyötätunto$2ysa
*650 7$atuotantoeläimet$2ysa
*650 7$aeläinten hyvinvointi$2ysa
*650 7$amaanviljely$2ysa
*650 7$amaatalous$2ysa
*650 7$aeläimet$2ysa
*650 7$akasvit$2ysa
*650 7$amuuntogeeniset elintarvikkeet$2ysa
*650 7$aruokahävikki$2ysa
*650 7$atyöntekijät$2ysa
*650 7$ateurastamot$2ysa
*650 7$amaataloustyöntekijät$2ysa
*650 7$aravintolatyöntekijät$2ysa
*650 7$akulutus$2ysa
*650 7$alihavuus$2ysa
*650 7$aylipaino$2ysa
*650 7$akansanterveys$2ysa
*650 7$aholhous$2ysa
*7001 $aBudolfson, Mark.
*7001 $aDoggett, Tyler.
*852  $lBARNHILL
*979  $a0000048135
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
87291Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma17