Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Food, ethics and society : an introductory text with readings
Julkaistu Oxford University Press, New York : 2017.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Budolfson, Mark. Doggett, Tyler.
ISBN
*00001686nam a22005654a 4500
*00121732
*00520200525075552.0
*008181212s2017\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020 $a (9780199321742)
*035 $a48135
*035 $a(PrettyLib)0000048135
*0410 $aeng
*080 $aUDK:17
*1001 $aBarnhill, Anne.
*24510$aFood, ethics and society :$ban introductory text with readings /$cAnne Barnhill, Mark Budolfson, Tyler Doggett.
*260 $aNew York :$bOxford University Press,$c2017.
*300 $a[viii] 664 s.
*300 $bkuv.
*650 7$aetiikka$2ysa
*650 7$aeettisyys$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$anälkä$2ysa
*650 7$anälänhätä$2ysa
*650 7$aveganismi$2ysa
*650 7$ayhteiskunta$2ysa
*650 7$aoikeudenmukaisuus$2ysa
*650 7$akuluttajat$2ysa
*650 7$aidentiteetti$2ysa
*650 7$auskonto$2ysa
*650 7$amyötätunto$2ysa
*650 7$atuotantoeläimet$2ysa
*650 7$aeläinten hyvinvointi$2ysa
*650 7$amaanviljely$2ysa
*650 7$amaatalous$2ysa
*650 7$aeläimet$2ysa
*650 7$akasvit $2ysa
*650 7$amuuntogeeniset elintarvikkeet$2ysa
*650 7$aruokahävikki$2ysa
*650 7$atyöntekijät$2ysa
*650 7$ateurastamot$2ysa
*650 7$amaataloustyöntekijät$2ysa
*650 7$aravintolatyöntekijät$2ysa
*650 7$akulutus$2ysa
*650 7$alihavuus$2ysa
*650 7$aylipaino$2ysa
*650 7$akansanterveys$2ysa
*650 7$aholhous$2ysa
*7001 $aBudolfson, Mark.
*7001 $aDoggett, Tyler.
*852 $lBARNHILL
*979 $a0000048135
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana