Gradian verkkokirjasto

Elintarviketekniikan työohjeet
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Aspinen, Eila.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Elintarviketekniikan työohjeet
Julkaistu
  • Edita, Helsinki : 1996.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 10. painos
Ulkoasutiedot
  • 141 s.
Asiasana
ISBN
  • (951-37-1675-9)
*00000837nam a22002654a 4500
*0012177
*00520200525075440.0
*008020215s1996\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-37-1675-9)
*035  $a5082
*035  $a(PrettyLib)0000005082
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.5
*1001 $aAspinen, Eila.
*24510$aElintarviketekniikan työohjeet /$cEila Aspinen...(et al.).
*250  $a10. painos
*260  $aHelsinki :$bEdita,$c1996.
*300  $a141 s.
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$atekniikka$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*852  $lASPINEN
*979  $a0000005082
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
7837Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.5