Gradian verkkokirjasto

Encyclopédie des fromages : Guide illustré de plus de 350 fromages de toutes les régions de France.
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Masui, Kazuko.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Encyclopédie des fromages : Guide illustré de plus de 350 fromages de toutes les régions de France.
Julkaistu
  • Librairie Gründ, Paris : 1997.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 240 s.
Yleinen huomautus
  • Alkuperainen teos: French cheeses.
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Yamada, Tamoho.
  • Robuchon, Joël.
ISBN
  • (2-7000-2027-8)
*00000909nam a22002894a 4500
*0012184
*00520200525075440.0
*008020215s1997\\\\xx\||||||||||\||||||fre|c
*020  $a (2-7000-2027-8)
*035  $a5097
*035  $a(PrettyLib)0000005097
*0410 $afre
*080  $aUDK:641.55.02
*1001 $aMasui, Kazuko.
*24510$aEncyclopédie des fromages : Guide illustré de plus de 350 fromages de toutes les régions de France. /$cKazuko Masui,  Tamoho Yamada, .
*260  $aParis :$bLibrairie Gründ,$c1997.
*300  $a240 s.
*500  $aAlkuperainen teos: French cheeses.
*653  $ajuusto
*653  $aRanska
*653  $asanastot
*653  $alajit
*653  $amaitovalmisteet
*653  $aviinit
*7001 $aYamada, Tamoho.
*7001 $aRobuchon, Joël.
*852  $lMASUI
*979  $a0000005097
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
7922Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.02