Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 369 sivua. kuvitettu. 22 cm.
Yleinen huomautus Kansinimeke Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms. Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN 978-951-1-34297-7 ( sid.)
*00001757nam a22003854a 4500
*00121978
*00520200525075553.0
*008190410s2019\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-1-34297-7 ( sid.)
*035 $a48425
*035 $a(PrettyLib)0000048425
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*084 $aYKL:68.2$2ykl
*1001 $aTuominen, Saku.
*24510$aKaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta /$cSaku Tuominen ; valokuvat: Sara Karlsson [ja muita].
*260 $aHELSINKI :$bOtava,$c2019.
*300 $a369 sivua.
*300 $bkuvitettu.
*300 $c22 cm.
*500 $aKansinimeke Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta.
*520 $aKaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokatottumukset$2ysa
*650 7$aravitsemuskäyttäytyminen$2ysa
*650 7$afilosofia$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aterveellisyys$2ysa
*650 7$aviinit$2ysa
*7001 $aKarlsson, Sara.
*852 $lTUOMINEN
*979 $a0000048425
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana