Gradian verkkokirjasto

Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Tuominen, Saku.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Julkaistu
  • Otava, HELSINKI : 2019.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 369 sivua.
  • kuvitettu.
  • 22 cm.
Yleinen huomautus
  • Kansinimeke Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms.
  • Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta
Asiasana
Henkilönnimi
  • Karlsson, Sara.
ISBN
  • 978-951-1-34297-7 ( sid.)
*00001757nam a22003854a 4500
*00121978
*00520200525075553.0
*008190410s2019\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-34297-7 ( sid.)
*035  $a48425
*035  $a(PrettyLib)0000048425
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*084  $aYKL:68.2$2ykl
*1001 $aTuominen, Saku.
*24510$aKaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta /$cSaku Tuominen ; valokuvat: Sara Karlsson [ja muita].
*260  $aHELSINKI :$bOtava,$c2019.
*300  $a369 sivua.
*300  $bkuvitettu.
*300  $c22 cm.
*500  $aKansinimeke Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta.
*520  $aKaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljystä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokatottumukset$2ysa
*650 7$aravitsemuskäyttäytyminen$2ysa
*650 7$afilosofia$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aterveellisyys$2ysa
*650 7$aviinit$2ysa
*7001 $aKarlsson, Sara.
*852  $lTUOMINEN
*979  $a0000048425
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
87753Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.15