Gradian verkkokirjasto

Kasviksilla, kiitos : kaikki irti kasviproteiineista
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Lahti, Lotta.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kasviksilla, kiitos : kaikki irti kasviproteiineista
Julkaistu
  • Cozy Publishing, 2019.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 191 sivua.
  • kuvitettu.
  • 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Tuovinen, Mirka.
  • Virtamo, Viola Minerva.
ISBN
  • 978-952-7054-89-5
*00001161nam a22003854a 4500
*00122064
*00520200525075553.0
*008190606s2019\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-7054-89-5
*035  $a48529
*035  $a(PrettyLib)0000048529
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:613
*084  $aYKL:68.22$2ykl
*084  $aYKL:68.221$2ykl
*1001 $aLahti, Lotta.
*24510$aKasviksilla, kiitos :$bkaikki irti kasviproteiineista /$cLotta Lahti, Mirka Tuovinen ; kuvat: Viola Minerva Virtamo.
*260  $bCozy Publishing,$c2019.
*300  $a191 sivua.
*300  $bkuvitettu.
*300  $c25 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akasvisruoat$2ysa
*650 7$akasviproteiinit$2ysa
*650 7$akasvisravinto$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$avegetarismi$2ysa
*650 7$aveganismi$2ysa
*650 7$agluteeniton ruokavalio$2ysa
*650 7$amaidoton ruokavalio$2ysa
*650 7$akananmunaton ruokavalio$2ysa
*7001 $aTuovinen, Mirka.
*7001 $aVirtamo, Viola Minerva.
*852  $lTUOVINEN
*979  $a0000048529
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kasviksilla kiitos on suurella rakkaudella ja intohimolla kirjoitettu opas kasviproteiinien käyttöön. Kirjan vinkkien ja reseptien myötä opit laittamaan terveellistä kasvisruokaa niin arjessa kuin juhlassa. Kuinka kauan kikherneitä liotetaan? Miksi yhdistää aterialla siemeniä ja palkokasveja? Mistä raaka-aineista valmistat parhaat lihattomat pyörykät? Perinteiset herkulliset ruoat kuten mokkapalat tai hampurilaiset valmistuvat helposti kasviproteiineista. Kasvisruoka on parhaimmillaan yhdistelmä laadukkaita ravintorikkaita raaka-aineita, värejä, tuoksuja ja makuja. Se on ruokaa, jota nautitaan yhdessä, kaikkia aisteja käyttäen. Kirjan kaikki reseptit ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Ohjeissa käytetään linssejä, kikherneitä, papuja, kvinoaa, vihreää hernettä ja kauraa. Kasviperäisten proteiinien lisääminen lautaselle ei ole koskaan ollut näin helppoa! Mirka Tuovinen on innokas ruokaharrastaja, jonka keittiössä tuoksuvat kaneli, kurkuma, inkivääri ja kardemumma. Mirka panostaa arjen resepteissä laadukkaisiin raaka-aineisiin ja saa inspiraatiota ruoanlaittoon matkoiltaan ympäri maailman. Yrittäjä, ravintovalmentaja ja diplomi-insinööri Mirka haluaa levittää hyvinvoinnin ja terveellisen, hyvän ruoan sanomaa käytännöllisten ohjeiden avulla. Luovat ratkaisut keittiössä ovat Mirkalle arjen leikkiä – olipa kyseessä sitten erityisruokavalioiden tarpeet tai uusiin ravintorikkaisiin erikoisuuksiin tutustuminen. Toimintaterapeutti ja kolmen lapsen äiti Lotta Lahti rakastaa ruuanlaittoa jokaisella solullaan. Lotan kotona värikäs kasvisruoka maistuu koko perheelle ja ruokaa laitetaan mahdollisimman paljon yhdessä. Arkena syödään uuniperunoita ja hummusta – viikonloppuna leivotaan viisi pellillistä pizzaa, hidastetaan ja ihmetellään ihanaa elämää. Toimintaterapeutin työssä ruuanlaittoa ja leivontaa hyödyntävä Lotta näkee ympärillään päivittäin keittiön voimauttavan vaikutuksen. Parasta on yhdessä tekeminen ja helpot, värikkäät reseptit, jotka jäävät oikeasti käyttöön!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
87932Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.05