Gradian verkkokirjasto

Fermentation : how to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Simonsson, Åsa.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Fermentation : how to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more
Julkaistu
  • Lorenz Books, [London] : 2019.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 240 sivua.
  • kuvitettu.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Shaw, William.
ISBN
  • 978-0-754-83464-9
*00001391nam a22004694a 4500
*00122074
*00520200525075553.0
*008190613s2019\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a978-0-754-83464-9
*035  $a48542
*035  $a(PrettyLib)0000048542
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aSimonsson, Åsa.
*24510$aFermentation :$bhow to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more /$cÅsa Simonsson, William Shaw (valokuvaaja).
*260  $a[London] :$bLorenz Books,$c2019.
*300  $a240 sivua.
*300  $bkuvitettu.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$afermentointi$2ysa
*650 7$ahapattaminen$2ysa
*650 7$akäyminen$2ysa
*650 7$asäilykkeet$2ysa
*650 7$ahedelmät$2ysa
*650 7$avihannekset$2ysa
*650 7$asäilöntä$2ysa
*650 7$akotivalmistus$2ysa
*650 7$akastikkeet$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$amaitotuotteet$2ysa
*650 7$apähkinät$2ysa
*650 7$aleivonta$2ysa
*650 7$ataikinajuuri$2ysa
*650 7$ahapanleipä$2ysa
*650 7$aravitsemus$2ysa
*653  $akombucha
*653  $akimchi
*653  $akefiiri
*7001 $aShaw, William.
*852  $lSIMONSSON
*979  $a0000048542
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more. Cabbage, salt and water... and time. That's all it takes to make one of the healthiest foods. Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. Used for centuries as a natural way of food preservation, they are now known to actively improve digestive balance and gut health. What is more satisfying than lining up a row of brightly coloured jars that you have made yourself, all bursting with natural goodness? Ferments are cheap and easy-to-make, yet full of sophisticated flavours, aromas and textures. And the benefits of fermented food can be found in much more than cabbage sauerkraut: this detailed and practical book also shows how to make all kinds of delicious brine pickles, kimchi, kefir, kombucha, nut cheeses, and sourdough.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
87954Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.14