Gradian verkkokirjasto

Waiter & waitress and waitstaff training handbook : A complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Arduser, Lora.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Waiter & waitress and waitstaff training handbook : A complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees
Julkaistu
  • Atlantic Publishing, Ocala, Florida : 2017.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2nd Revised edition
Ulkoasutiedot
  • 282 sivua.
  • kuvitettu .
Asiasana
Henkilönnimi
  • Brown, Douglas.
  • Centers, Taylor.
ISBN
  • 978-1-62023-056-5
*00001389nam a22004334a 4500
*00122088
*00520200525075553.0
*008190620s2017\\\\xxu||||||||||\||||||eng|c
*020  $a978-1-62023-056-5
*035  $a48559
*035  $a(PrettyLib)0000048559
*0410 $aeng
*080  $aUDK:642
*1001 $aArduser, Lora.
*24510$aWaiter & waitress and waitstaff training handbook :$bA complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees /$cFirst edition by Lora Arduser and Douglas Brown, Revised by Taylor Centers.
*250  $a2nd Revised edition
*260  $aOcala, Florida :$bAtlantic Publishing,$c2017.
*300  $a282 sivua.
*300  $bkuvitettu .
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$atarjoilu$2ysa
*650 7$atarjoilijat$2ysa
*650 7$ahenkilökunta$2ysa
*650 7$apalvelu$2ysa
*650 7$akattaus$2ysa
*650 7$amyynti$2ysa
*650 7$aasiakkaat$2ysa
*650 7$alapset$2ysa
*650 7$ateknologia$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$aruoat$2ysa
*650 7$aalkoholijuomat$2ysa
*650 7$aalkoholi$2ysa
*650 7$apuhtaus$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$aturvallisuus$2ysa
*7001 $aBrown, Douglas.
*7001 $aCenters, Taylor.
*852  $lARDUSER
*979  $a0000048559
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Packed with new information, the revised edition of this best-selling manual was designed for use by all food service serving staff members. The guide covers all aspect of customer service for the positions of host, waiter or waitress, head waiter, captain, and bus person. Step-by-step instructions cover hosting, seating guests, taking/filling orders, loading/unloading trays, table side service, setting an elegant table, folding napkins, promoting specials, upselling, handling problems, difficult customers, tips and taxes, and handling the check and money.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
87973Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma642