Gradian verkkokirjasto

The next frontier of restaurant management : harnessing data to improve guest service and enhance the employee experience
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • The next frontier of restaurant management : harnessing data to improve guest service and enhance the employee experience
Julkaistu
  • Cornell University Press, Ithaca : 2019.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 1. painos
Ulkoasutiedot
  • x, 241 sivua.
  • kuvitettu.
  • 23 cm.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Cornell hospitality management
Asiasana
Henkilönnimi
  • Susskind, Alex M.
  • Maynard, Mark.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Cornell hospitality management.
ISBN
  • 978-1-5017-3651-3 ( nid.)
*00001299nam a22004094a 4500
*00122132
*00520200525075554.0
*008190823s2019\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a978-1-5017-3651-3 ( nid.)
*035  $a48620
*035  $a(PrettyLib)0000048620
*0410 $aeng
*080  $aUDK:64.024
*080  $aUDK:65.01
*24500$aThe next frontier of restaurant management :$bharnessing data to improve guest service and enhance the employee experience /$cAlex M. Susskind (toimittaja) ; Mark Maynard (toimittaja).
*250  $a1. painos
*260  $aIthaca :$bCornell University Press,$c2019.
*300  $ax, 241 sivua.
*300  $bkuvitettu.
*300  $c23 cm.
*4901 $aCornell hospitality management
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*650 7$ajohtaminen$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*650 7$aliiketoiminta$2ysa
*650 7$apalvelut$2ysa
*650 7$aasiakkaat$2ysa
*650 7$atyytyväisyys$2ysa
*650 7$avalaistus$2ysa
*650 7$asisustus$2ysa
*650 7$apöydät$2ysa
*650 7$ateknologia$2ysa
*7001 $aSusskind, Alex M.
*7001 $aMaynard, Mark.
*830 0$aCornell hospitality management.
*852  $lSUSSKIND
*979  $a0000048620
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
88089Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024