Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö The next frontier of restaurant management : harnessing data to improve guest service and enhance the employee experience
Julkaistu Cornell University Press, Ithaca : 2019.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot x, 241 sivua. kuvitettu. 23 cm.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa Cornell hospitality management
Asiasana
Henkilönnimi Susskind, Alex M. Maynard, Mark.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke Cornell hospitality management.
ISBN 978-1-5017-3651-3 ( nid.)
*00001299nam a22004094a 4500
*00122132
*00520200525075554.0
*008190823s2019\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020 $a978-1-5017-3651-3 ( nid.)
*035 $a48620
*035 $a(PrettyLib)0000048620
*0410 $aeng
*080 $aUDK:64.024
*080 $aUDK:65.01
*24500$aThe next frontier of restaurant management :$bharnessing data to improve guest service and enhance the employee experience /$cAlex M. Susskind (toimittaja) ; Mark Maynard (toimittaja).
*250 $a1. painos
*260 $aIthaca :$bCornell University Press,$c2019.
*300 $ax, 241 sivua.
*300 $bkuvitettu.
*300 $c23 cm.
*4901 $aCornell hospitality management
*650 7$aravintolat $2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*650 7$ajohtaminen$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*650 7$aliiketoiminta$2ysa
*650 7$apalvelut$2ysa
*650 7$aasiakkaat $2ysa
*650 7$atyytyväisyys$2ysa
*650 7$avalaistus$2ysa
*650 7$asisustus$2ysa
*650 7$apöydät$2ysa
*650 7$ateknologia$2ysa
*7001 $aSusskind, Alex M.
*7001 $aMaynard, Mark.
*830 0$aCornell hospitality management.
*852 $lSUSSKIND
*979 $a0000048620
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana