Gradian verkkokirjasto

Street food Japan : koti- ja katuruokaa Japanista
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Takala, Mikko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Street food Japan : koti- ja katuruokaa Japanista
Muut nimekkeet
  • Koti- ja katuruokaa Japanista
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2020] EU:ssa ©2020
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 399 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Yleinen huomautus
  • Tekijät kannessa ja selässä: Takala, Rekola, Anttonen.
Huomautus sisällöstä
  • Sapporo -- Tokio -- Osaka -- Kobe -- Fukuoka.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
Henkilönnimi
  • Rekola, Sami, kirjoittaja.
  • Anttonen, Tommi, valokuvaaja.
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI)
  • image/jpeg https://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523219564?size=width235 Kansikuva
  • text/html https://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523219564?format=html Kuvaus
ISBN
  • 978-952-321-956-4
*00001864cam a2200457 i 4500
*00122345
*00520201013115926.0
*008191018t20202020fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-321-956-4$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016597422
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*041  $afin
*042  $afinb
*080  $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*084  $a68.2$2ykl
*100  $aTakala, Mikko,$0(FI-ASTERI-N)000137794$ekirjoittaja.
*24510$aStreet food Japan :$bkoti- ja katuruokaa Japanista /$ctekstit: Mikko Takala ; reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola ; kuvat: Tommi Anttonen.
*24630$aKoti- ja katuruokaa Japanista
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2020]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2020
*300  $a399 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aTekijät kannessa ja selässä: Takala, Rekola, Anttonen.
*505 0$aSapporo -- Tokio -- Osaka -- Kobe -- Fukuoka.
*583  $aBTJ$5FENNI
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*651 7$aJapani$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*700  $aRekola, Sami,$0(FI-ASTERI-N)000161044$ekirjoittaja.
*700  $aAnttonen, Tommi,$0(FI-ASTERI-N)000137791$evalokuvaaja.
*852  $aTAKALA
*85642$qimage/jpeg$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523219564?size=width235$zKansikuva
*85642$qtext/html$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523219564?format=html$zKuvaus
*901  $aMU20201006$5FENNI
*908  $afi
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Mitä eroa on tonkatsulla ja tonkotsulla? Paneeko pallokala punoittamaan? Onko okonomiyaki oikeasti munakasta? Miksi currykastike riisillä on Japanin kansallisruokaa? Miltä maistuu aito wasabi? Kuka tekee maailman parhaat ramenit? Mistä saa sukkula-sushia? Street Food Japan kertoo ruokamatkoista Japanin kolmelle pääsaarelle Kyushuun, Hokkaidoon ja Honshuun. Kirja esittelee Tokion, Sapporon, Osakan ja Fukuokan villeimmät baarialueet, vilkkaimmat katuruokakeskittymät, viihtyisimmät izakayat ja viileimmät ravintolat yatai-kojuista Michelin-tähditettyihin ramenbaareihin. Street Food Japan on myös keittokirja, joka tarjoaa perusteellisen valikoiman ruokia, joita kaduilla, baareissa ja kotona syödään. Japaniin suuntautuneiden retkien inspiroimana syntyneet reseptit onnistuvat pienellä panostuksella jokaiselta kotikokilta. Keitot, padat, udonit, sobat, ramenit, salaatit, munakkaat, tempurat, curryt, yakitorit… yksinkertaista ja takuulla koukuttavaa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
88711Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568