Henkilönnimi Takala, Mikko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Street food Japan : koti- ja katuruoka a Japanista
Muut nimekkeet Koti- ja katuruoka a Japanista
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2020]
EU:ssa
©2020
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 399 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Yleinen huomautus Tekijät kannessa ja selässä: Takala, Rekola, Anttonen.
Huomautus sisällöstä Sapporo -- Tokio -- Osaka -- Kobe -- Fukuoka.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Rekola, Sami, kirjoittaja. Anttonen, Tommi, valokuvaaja.
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI) image/jpeg https://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523219564?size=width235 Kansikuva text/html https://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523219564?format=html Kuvaus
ISBN
*00001864cam a2200457 i 4500
*00122345
*00520201013115926.0
*008191018t20202020fi |||| |0| 0|fin|
*020 $a978-952-321-956-4$qsidottu
*035 $a(FI-MELINDA)016597422
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*041 $afin
*042 $afinb
*080 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.25$2ykl
*084 $a68.2$2ykl
*100 $aTakala, Mikko,$0(FI-ASTERI-N)000137794$ekirjoittaja.
*24510$aStreet food Japan :$bkoti- ja katuruoka a Japanista /$ctekstit: Mikko Takala ; reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola ; kuvat: Tommi Anttonen.
*24630$aKoti- ja katuruoka a Japanista
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2020]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2020
*300 $a399 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aTekijät kannessa ja selässä: Takala, Rekola, Anttonen.
*505 0$aSapporo -- Tokio -- Osaka -- Kobe -- Fukuoka.
*583 $aBTJ$5FENNI
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*651 7$aJapani$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*700 $aRekola, Sami,$0(FI-ASTERI-N)000161044$ekirjoittaja.
*700 $aAnttonen, Tommi,$0(FI-ASTERI-N)000137791$evalokuvaaja.
*852 $aTAKALA
*85642$qimage/jpeg$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523219564?size=width235$zKansikuva
*85642$qtext/html$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523219564?format=html$zKuvaus
*901 $aMU20201006$5FENNI
*908 $afi
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Mitä eroa on tonkatsulla ja tonkotsulla? Paneeko pallokala punoittamaan? Onko okonomiyaki oikeasti munakasta? Miksi currykastike riisillä on Japanin kansallisruokaa? Miltä maistuu aito wasabi? Kuka tekee maailman parhaat ramenit? Mistä saa sukkula-sushia?
Street Food Japan kertoo ruokamatkoista Japanin kolmelle pääsaarelle Kyushuun, Hokkaidoon ja Honshuun. Kirja esittelee Tokion, Sapporon, Osakan ja Fukuokan villeimmät baarialueet, vilkkaimmat katuruokakeskittymät, viihtyisimmät izakayat ja viileimmät ravintolat yatai-kojuista Michelin-tähditettyihin ramenbaareihin. Street Food Japan on myös keittokirja, joka tarjoaa perusteellisen valikoiman ruokia, joita kaduilla, baareissa ja kotona syödään.
Japaniin suuntautuneiden retkien inspiroimana syntyneet reseptit onnistuvat pienellä panostuksella jokaiselta kotikokilta. Keitot, padat, udonit, sobat, ramenit, salaatit, munakkaat, tempurat, curryt, yakitorit… yksinkertaista ja takuulla koukuttavaa.