Gradian verkkokirjasto

Kojamo
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Mäntykangas, Tero, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kojamo
Julkaistu
  • Lapland Hotels, [Muonio] : [2019] Livonia Print Latvia : ©2019
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 295 sivua : kuvitettu ; 31 cm
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • kuvateokset
Henkilönnimi
  • Repo, Sami, valokuvaaja.
  • Moore, William (kääntäjä). kääntäjä.
  • Mäkilä, Niina, kääntäjä.
ISBN
  • 978-952-94-2608-9
*00001888cam a2200481 i 4500
*00122427
*00520200807100023.0
*008191022t20192019fi ||||       |0| 0|fin|
*020  $a978-952-94-2608-9$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016601059
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin$aeng$hfin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*0801 $a77$21974/fin/fennica
*084  $a68.252$2ykl
*084  $a75.71$2ykl
*1001 $aMäntykangas, Tero,$ekirjoittaja.
*24510$aKojamo /$cTero Mäntykangas ; photography: Sami Repo ; translators: William Moore, Niina Mäkilä.
*260  $aMuonio$bLapland Hotels$c2019
*264 1$a[Muonio] :$bLapland Hotels,$c[2019]
*264 3$aLatvia :$bLivonia Print
*264 4$c©2019
*300  $a295 sivua :$bkuvitettu ;$c31 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aruokaperinne$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$alähiruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11416
*650 7$avalokuvaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1979
*650 7$aruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1979
*650 7$aluonnonvalokuvaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2992
*651 7$aLappi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94256
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$akuvateokset$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s487
*7001 $aRepo, Sami,$evalokuvaaja.
*7001 $aMoore, William$c(kääntäjä).$ekääntäjä.
*7001 $aMäkilä, Niina,$ekääntäjä.
*901  $aMU20200728$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kojamo on keittiömestari Tero Mäntykankaan aito pohjoisen ruokakirja, joka ammentaa voimaansa niin Haltin paljaista keroista kuin Rovaniemen vehreistä metsistäkin. Kirja sisältää noin 50 reseptiä, jotka ovat kaikki kehitetty Napapiirin pohjoispuolella. Teoksen on valokuvannut ansioitunut Sami Repo. Tero Mäntysaari on Lapland Hotels -ketjun keittiömestari, keminmaalainen, Rollon Poikien harjoituspeluri, Lapin tuntureiden mies sekä helsinkiläinen wannabehipseteri pakkotilanteen niin vaatiessa. Ketjun keittiöiden vetovastuu on ainutlaatuisen taitavan miehen harteilla. Pohjoisen ruoan ja fiiliksen välittäminen sen sijaan kaverin sydämellä. Sami Repo, valokuvat. Sama mies, joka tunnetaan Helsingin Sanomista Unimog-ruokarekan keksijänä. Intohimo ruokaan on syy, minkä takia Samin projektit muuttuvat kullaksi ensikosketuksesta. Ainutlaatuinen kuvajälki on osa persoonaa ja siksi pääosassa, miksi mies on yksi Kojamoista. Juuso Holstein, storytelling. Pallastunturilta elämänvoimansa ammentava nuori sänkipartainen kaveri on jo upottanut itsensä nivusia myöten umpihankeen tai kesäiseen Lapin suohon. Sieltä tarinoita ja elämyksiä kokeva mies tuo palan itseään ja sydäntään kaikkeen tekemiseen. Nyt myös kädet ovat kiinni pohjoisen elämässä ja Kojamon teksteissä.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
88842Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568