Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Julkaistu Ympäristökustannus, Pori : 2019.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot 80 sivua. kuvitettu. 25 cm.
Yleinen huomautus Alanimeke kannessa:Elintarvikehygienian perusteet.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms. Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienia -- Elintarvikkeiden saastuminen ja pilaantuminen -- Ruokamyrkytykset -- Elintarvikkeiden riski- ja vaaratekijät -- Elintarvikkeiden käsittely -- Elintarviketyöntekijä -- Siivous ja puhtaanapito -- Omavalvonta -- Elintarvikehuoneiston ilmoitusmenettely -- Jätehuolto -- Oiva-järjestelmä
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00002247nam a22004934a 4500
*00122513
*00520200525075555.0
*008200217s2019\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-9637-62-1
*035 $a49047
*035 $a(PrettyLib)0000049047
*0410 $afin
*080 $aUDK:664
*1001 $aVälikylä, Tapio.
*24510$aHygieniaopas :$bopas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön /$cteksti: Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki ; piirrokset: Ensio Mustonen ; valokuvat: Tapio Välikylä.
*250 $a21. painos
*260 $aPori :$bYmpäristökustannus,$c2019.
*300 $a80 sivua.
*300 $bkuvitettu.
*300 $c25 cm.
*500 $aAlanimeke kannessa:Elintarvikehygienian perusteet.
*520 $aOpas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
*520 $aElintarvikehygienian perusteet
*520 $aElintarvikehygienia -- Elintarvikkeiden saastuminen ja pilaantuminen -- Ruokamyrkytykset -- Elintarvikkeiden riski- ja vaaratekijät -- Elintarvikkeiden käsittely -- Elintarviketyöntekijä -- Siivous ja puhtaanapito -- Omavalvonta -- Elintarvikehuoneiston ilmoitusmenettely -- Jätehuolto -- Oiva-järjestelmä
*650 7$ahygieniapassi$2ysa
*650 7$aammatilliset oppilaitokset$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aruokamyrkytys$2ysa
*650 7$atartuntataudit$2ysa
*650 7$aennaltaehkäisy$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aelintarviketurvallisuus$2ysa
*650 7$apuhtaanapito$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$aomavalvonta$2ysa
*650 7$atyöhygienia$2ysa
*650 7$aammattikeittiöt$2ysa
*7001 $aSyyrakki, Sara.
*852 $lVÄLIKYLÄ
*979 $a0000049047
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikevalvonnan, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten käyttöön sekä hygieniaosaamiskoulutukseen materiaaliksi ja hygieniapassin suorittamiseen. Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.
Sisältöä mm.:
– elintarvikehygienia
– elintarvikkeiden riski- ja vaaratekijät
– ruokamyrkytykset
– elintarvikkeiden käsittely
– elintarviketyöntekijä ja hygienia
– toimijan vastuu
– siivous ja puhtaanapito
– omavalvonta
– jätehuolto
– Oiva -järjestelmä