Gradian verkkokirjasto

Kombucha : kaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Häll, Krister, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kombucha : kaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä
Muut nimekkeet
  • Kaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä
Julkaistu
  • Kustantamo S&S, Helsinki : 2020. Jelgava Latvia :
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 sivua : kuvitettu ; 23 cm
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
Henkilönnimi
  • Seivo, Kirsi, kirjoittaja.
  • Kaisto, Laura, kuvittaja.
  • Partanen, Matti, valokuvaaja.
ISBN
  • 978-951-52-5108-4
*00001916cam a2200469 i 4500
*00122598
*00520200721094420.0
*008200507s2020    fi ||||       |0| 0|fin|
*020  $a978-951-52-5108-4$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016789020
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a613$21974/fin/fennica
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a59.34$2ykl
*084  $a68.27$2ykl
*1001 $aHäll, Krister,$ekirjoittaja.
*24510$aKombucha :$bkaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä /$cKristel Häll & Kirsi Seivo ; piirroskuvitukset: Laura Kaisto ; valokuvat: Matti Partanen.
*24630$aKaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä
*264 1$aHelsinki :$bKustantamo S&S,$c2020.
*264 3$aLatvia :$bJelgava
*300  $a192 sivua :$bkuvitettu ;$c23 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$akombucha$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7612
*650 7$ajuomat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5127
*650 7$avalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$akotivalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7419
*650 7$afermentointi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27375
*650 7$akäyminen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13685
*650 7$aterveysvaikutukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$ahistoria$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13685
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aSeivo, Kirsi,$ekirjoittaja.
*7001 $aKaisto, Laura,$ekuvittaja.
*7001 $aPartanen, Matti,$evalokuvaaja.
*852  $aHÄLL
*901  $aMU20200611$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvittele juoma, jossa yhdistyvät raikas maku ja terveellisyys. Kupliva herkku, joka sopii kenen tahansa lasiin yhtä hyvin juhlapöydässä kuin lenkkisaunan jälkeen. Lisäksi raikkaan juoman makua voi muunnella rajattomasti omien mieltymystensä mukaan. Kombucha on teestä hapattamalla eli fermentoimalla valmistettava ikivanha juoma, joka on taas maailmanlaajuinen ilmiö! Siitä haettujen terveysvaikutusten ja hyvän maun lisäksi kombuchassa kiehtoo itse tekeminen. Monimutkaisia välineitä ei tarvita, ainekset ovat edullisia ja itse prosessi on – tämän kirjan ohjeilla – yhtä helppoa kuin siman valmistaminen. Kombucha on opas kaikille kombuchasta ja sen kotivalmistuksesta kiinnostuneille. Kirjan sivuilta löytää vastauksen kysymyksiinsä niin vasta-alkaja kuin kokeneempi harrastajakin. Kotivalmistajan huolia hälventävät kirjan valokuvin kuvitetut selkeät ohjeet. Kun perusohje on hallussa, voi maustamalla ja vaikkapa alkoholittomilla mocktailresepteillä muunnella makuja rajattomasti. Reseptien lisäksi kirja tarjoaa tietoa kombuchan värikkäästä historiasta ja fermentoinnin hyödyistä.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
89165Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663