Gradian verkkokirjasto

Le keittokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Välimäki, Teresa, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Le keittokirja
Muut nimekkeet
  • Alanimeke kannessa: Pieni pala ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2020] EU:ssa ©2020
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 272 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Huomautus sisällöstä
  • L'Aamu -- Le Lounas -- L'Apero -- L'Illallinen -- Le BBQ-ilta -- Le Jälkiruoka -- Le Juustohetki avec les hillos.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms.
  • Teresa Välimäki haaveili elämästä Ranskassa ja päätti, ettei asia jää pelkäksi haaveeksi. Kolmen kesän aikana työskennellessään lounaisranskalaisen majatalon keittiössä, hänen rakkautensa ruokaan ja erityisesti raaka-aineisiin syttyi uudestaan. Raaka-aineiden tuoreus, raikkaus, aitous ja maku palauttivat mieleen sen, miksi ruoasta oli tullut hänelle paitsi harrastus, myös työ. Tähän kirjaan on kerätty Teresan rakkaimmat reseptit Ranskasta. Reseptit ovat helppoja ja nopeita valmistaa, kuten Teresan ruoka- ja reseptifilosofiaan kuuluu. Pääosassa on aina maukkaat raaka-aineet ja niiden makua korostetaan yksinkertaisilla valmistustavoilla ja maustamisella. Reseptit sopivat valmistettavaksi missä vain ja niiden avulla voi tuoda kotikeittiöön pienen palan ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja. Tunnelmaa kirjaan tuovat myös ihanat maukkaat kuvat. Kirja kuvat ovat lahjakkaan Hanna Hurtan, joka saa kuviin tallennettua ruoasta kaiken, melkein sen tuoksunkin.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
Henkilönnimi
  • Hurtta, Hanna, valokuvaaja.
ISBN
  • 978-952-373-023-6
*00002887cam a2200469 i 4500
*00122642
*00520201102133202.0
*008200507t20202020fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-373-023-6$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016785993
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFi-Halti$dFI-NL
*041  $afin
*042  $afinb
*080  $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*100  $aVälimäki, Teresa,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000133727
*24510$aLe keittokirja /$cTeresa Välimäki ; kuvat: Hanna Hurtta.
*246 1$iAlanimeke kannessa:$aPieni pala ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2020]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2020
*300  $a272 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*505 0$aL'Aamu -- Le Lounas -- L'Apero -- L'Illallinen -- Le BBQ-ilta -- Le Jälkiruoka -- Le Juustohetki avec les hillos.
*520  $aTeresa Välimäki haaveili elämästä Ranskassa ja päätti, ettei asia jää pelkäksi haaveeksi. Kolmen kesän aikana työskennellessään lounaisranskalaisen majatalon keittiössä, hänen rakkautensa ruokaan ja erityisesti raaka-aineisiin syttyi uudestaan. Raaka-aineiden tuoreus, raikkaus, aitous ja maku palauttivat mieleen sen, miksi ruoasta oli tullut hänelle paitsi harrastus, myös työ. Tähän kirjaan on kerätty Teresan rakkaimmat reseptit Ranskasta. Reseptit ovat helppoja ja nopeita valmistaa, kuten Teresan ruoka- ja reseptifilosofiaan kuuluu. Pääosassa on aina maukkaat raaka-aineet ja niiden makua korostetaan yksinkertaisilla valmistustavoilla ja maustamisella. Reseptit sopivat valmistettavaksi missä vain ja niiden avulla voi tuoda kotikeittiöön pienen palan ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja. Tunnelmaa kirjaan tuovat myös ihanat maukkaat kuvat. Kirja kuvat ovat lahjakkaan Hanna Hurtan, joka saa kuviin tallennettua ruoasta kaiken, melkein sen tuoksunkin.
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ/AUKT HENK$5FENNI
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$aruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
*650 7$aruokalajit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p368
*650 7$aateriat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8205
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*651 7$aRanska$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p104968
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*700  $aHurtta, Hanna,$evalokuvaaja.
*852  $aVÄLIMÄKI
*901  $aMU20201102$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Teresa Välimäki haaveili elämästä Ranskassa ja päätti, ettei asia jää pelkäksi haaveeksi. Kolmen kesän aikana työskennellessään lounaisranskalaisen majatalon keittiössä, hänen rakkautensa ruokaan ja erityisesti raaka-ainesiin syttyi uudestaan. Raaka-aineiden tuoreus, raikkaus, aitous ja maku palauttivat mieleen sen, miksi ruoasta oli tullut hänelle paitsi harrastus myös työ. Tähän kirjaan on kerätty Teresan rakkaimmat reseptit Ranskasta. Reseptit ovat helppoja ja nopeita valmistaa, kuten Teresan ruoka- ja reseptifilosofiaan kuuluu. Pääosassa on aina maukkaat raaka-aineet ja niiden makua korostetaan yksinkertaisilla valmistustavoilla ja maustamisella. Reseptit sopivat valmistettavaksi missä vain ja niiden avulla voi tuoda kotikeittiöön pienen palan ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja. Tunnelmaa kirjaan tuovat myös ihanat maukkaat kuvat. Kirja kuvat ovat lahjakkaan Hanna Hurtan, joka saa kuviin tallennettua ruoasta kaiken, melkein sen tuoksunkin.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
89218Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.568