Gradian verkkokirjasto

Professional Restaurant Service : École Technique Hôtelière Tsuji.
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Professional Restaurant Service : École Technique Hôtelière Tsuji.
Julkaistu
  • John Wiley, New York : 1991.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 179 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • 0-471-53828-0
*00000657nam a22002414a 4500
*0012280
*00520200525075441.0
*008020215s1991\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a0-471-53828-0
*035  $a5309
*035  $a(PrettyLib)0000005309
*0410 $aeng
*080  $aUDK:642
*24500$aProfessional Restaurant Service : École Technique Hôtelière Tsuji.
*260  $aNew York :$bJohn Wiley,$c1991.
*300  $a179 s.
*653  $atarjoilu
*653  $akattaminen
*653  $aravintolat
*653  $ahistoria
*653  $ahenkilökunta
*653  $atekniikka
*852  $lPROFESSIONAL
*979  $a0000005309
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
7895Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma642