Gradian verkkokirjasto

Kultainen keittokirja : osa 3 : ruoka- ja keittotieto
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kultainen keittokirja : osa 3 : ruoka- ja keittotieto
Julkaistu
  • WSOY, Porvoo : 1988.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 408 s.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Kultainen keittokirja ; 3
Yleinen huomautus
  • Nide 162216029 v. 1992 3. p.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Suomalainen, Riitta.
  • Meriluoto, Riitta.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Kultainen keittokirja ; 3.
ISBN
  • (951-0-15036-3)
*00001638nam a22005054a 4500
*0012350
*00520200525075441.0
*008020215s1988\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-0-15036-3)
*035  $a5459
*035  $a(PrettyLib)0000005459
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.55.01
*090  $aOMA:68.2
*24500$aKultainen keittokirja : osa 3 :$bruoka- ja keittotieto /$c[Päätoimittaja: Riitta Suomalainen ; toimituskunta: Riitta Meriluoto ... (et al.)].
*260  $aPorvoo :$bWSOY,$c1988.
*300  $a408 s.
*4901 $aKultainen keittokirja ;$v3
*500  $aNide 162216029 v. 1992 3. p.
*650 7$ayrtit$2ysa
*650 7$amausteet$2ysa
*650 7$asiemenkasvit$2ysa
*650 7$asäilöntäaineet$2ysa
*650 7$akasviöljyt$2ysa
*650 7$ahunaja$2ysa
*650 7$ahillot$2ysa
*650 7$amarmeladit$2ysa
*650 7$arasvat$2ysa
*650 7$amaitovalmisteet$2ysa
*650 7$ajuustot$2ysa
*650 7$akananmunat$2ysa
*650 7$avihannekset$2ysa
*650 7$ajuurekset$2ysa
*650 7$apalkokasvit$2ysa
*650 7$asienet$2ysa
*650 7$amarjat$2ysa
*650 7$ahedelmät$2ysa
*650 7$asanastot$2ysa
*7001 $aSuomalainen, Riitta.
*7001 $aMeriluoto, Riitta.
*830 0$aKultainen keittokirja ;$v3.
*852  $lKULTAINEN
*979  $a0000005459
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
8782Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01