Gradian verkkokirjasto

Introduction to food and beverage service
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Brown, Graham.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Introduction to food and beverage service
Julkaistu
  • Blackwell Scientific Publications, Oxford : 1994.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Hepner, Karon.
  • Deegan, Alan.
ISBN
  • (0-632-03778-4)
*00000805nam a22002774a 4500
*0012582
*00520200525075442.0
*008020215s1994\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (0-632-03778-4)
*035  $a5997
*035  $a(PrettyLib)0000005997
*0410 $aeng
*080  $aUDK:642
*1001 $aBrown, Graham.
*24510$aIntroduction to food and beverage service /$cGraham Brown,  Karon Hepner and Alan Deegan.
*260  $aOxford :$bBlackwell Scientific Publications,$c1994.
*300  $a192 s.
*653  $aravintolapalvelut
*653  $atarjoilu
*653  $aruokalistat
*653  $aruokailuvälineet
*653  $ajuomat
*653  $ajuomatarjoilu
*7001 $aHepner, Karon.
*7001 $aDeegan, Alan.
*852  $lBROWN, Graham
*979  $a0000005997
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10140Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma642