Gradian verkkokirjasto

Finnish berry and fruit wines a la carte : Finland traditional and new recipies
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Finnish berry and fruit wines a la carte : Finland traditional and new recipies
Julkaistu
  • Studio Avec Audiovisual, (Lahti) : 1999.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 72 s.
Yleinen huomautus
  • Lahjakirja.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • 952-5290-04-2
*00000896nam a22002414a 4500
*0012697
*00520200525075442.0
*008020215s1999\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a952-5290-04-2
*035  $a6321
*035  $a(PrettyLib)0000006321
*0410 $afin
*080  $aUDK:663.2
*24500$aFinnish berry and fruit wines a la carte : Finland traditional and new recipies /$c(editor: Manne Stenros) ; (photographs food: Manne Stenros and Ari Mäkelä, nature: Manne Stenros, Ari Mäkelä, Martti Rikkonen, Markku Tano, Hannu Vallas, Heikki Kokkonen, Pentti Heinonen, Paavo Merikukka).
*260  $a(Lahti) :$bStudio Avec Audiovisual,$c1999.
*300  $a72 s.
*500  $aLahjakirja.
*653  $atilaviinit
*653  $aruoanvalmistus
*653  $aruokaohjeet
*653  $aviinitilat
*653  $aSuomi
*852  $lFINNISH
*979  $a0000006321
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10608Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663.2