Gradian verkkokirjasto

The visual food encyclopedia : The definitive practical guide to food and cooking
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • The visual food encyclopedia : The definitive practical guide to food and cooking
Julkaistu
  • Macmillan, New York : 1996.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 685 s. : kuv. ; 28 cm.
Asiasana
ISBN
  • (0-02-861006-7)
*00001192nam a22004214a 4500
*0012781
*00520200525075442.0
*008020215s1996\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (0-02-861006-7)
*035  $a6508
*035  $a(PrettyLib)0000006508
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.5
*24500$aThe visual food encyclopedia : The definitive practical guide to food and cooking /$cEditorial director, Francois Fortin.
*260  $aNew York :$bMacmillan,$c1996.
*300  $a685 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*650 7$avihannekset$2ysa
*650 7$apalkokasvit$2ysa
*650 7$ahedelmät$2ysa
*650 7$apähkinät$2ysa
*650 7$asiemenkasvit$2ysa
*650 7$asienet$2ysa
*650 7$akalat$2ysa
*650 7$ayrtit$2ysa
*650 7$aäyriäiset$2ysa
*650 7$avilja$2ysa
*650 7$anilviäiset$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$aeinekset$2ysa
*650 7$alinnut$2ysa
*650 7$amaitotuotteet$2ysa
*650 7$asokeri$2ysa
*650 7$akaakao$2ysa
*650 7$atee$2ysa
*650 7$arasvat$2ysa
*650 7$aöljy$2ysa
*650 7$akahvi$2ysa
*852  $lVISUAL
*979  $a0000006508
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10848Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.5