Henkilönnimi Aho, Johanna, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Muut nimekkeet Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Julkaistu Opetushallitus, Helsinki : [2020]
PunaMusta Oy, Helsinki : 2020.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 347 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Yleinen huomautus Kirjoittajat: Johanna Aho, Mari Koponen, Matti-Pekka Pasto, Sari Stalder. Kirjaa täydentävä verkkomateriaali sisältää syventävää tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta sekä työohjeita, harjoitustehtäviä ja videoita.
Huomautus sisällöstä 1 Mikä on elintarvike -- 2 Leipomo ja konditoria -- 3 Makeiset -- 4 Maidon jalostus -- 5 Lihatuotteet -- 6 Kalatuotteet -- 7 Kasvistuotteet -- 8 Valmisruoka -- 9 Elintarviketeollisuuden vastuullisuus.
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Koponen, Mari, kirjoittaja. Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja. Stalder, Sari, kirjoittaja.
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI) Kirjaa täydentävä verkkomateriaali https://www.oph.fi/fi/monipuolinenelintarvikeala
ISBN
*00002243cam a2200445 i 4500
*00128010
*00520200804234027.0
*008191122s2020 fi |||| |0| 0|fin|
*020 $a978-952-13-6133-3$qrengaskirja
*035 $a(FI-MELINDA)016654687
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-Hamk$dFI-NL
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a663/664 $21974/fin/fennica
*084 $a663/664 ; 67.7$2ykl
*1001 $aAho, Johanna,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000139534
*24510$aMonipuolinen elintarvikeala :$belintarvikkeiden valmistus ja tuotanto /$cAho, Koponen, Pasto, Stalder.
*24630$aElintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
*260 $aHelsinki$c2020
*264 1$aHelsinki :$bOpetushallitus,$c[2020]
*264 3$aHelsinki :$bPunaMusta Oy,$c2020.
*300 $a347 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aKirjoittajat: Johanna Aho, Mari Koponen, Matti-Pekka Pasto, Sari Stalder.
*500 $aKirjaa täydentävä verkkomateriaali sisältää syventävää tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta sekä työohjeita, harjoitustehtäviä ja videoita.
*5050 $a1 Mikä on elintarvike -- 2 Leipomo ja konditoria -- 3 Makeiset -- 4 Maidon jalostus -- 5 Lihatuotteet -- 6 Kalatuotteet -- 7 Kasvistuotteet -- 8 Valmisruoka -- 9 Elintarviketeollisuuden vastuullisuus.
*650 7$aelintarvikeala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10461
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$aelintarviketuotanto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15341
*650 7$aelintarvikehygienia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9317
*650 7$aelintarviketeollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*655 7$aoppikirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s633
*7001 $aKoponen, Mari,$ekirjoittaja.
*7001 $aPasto, Matti-Pekka,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000116632
*7001 $aStalder, Sari,$ekirjoittaja.
*85642$3Kirjaa täydentävä verkkomateriaali$uhttps://www.oph.fi/fi/monipuolinenelintarvikeala
*901 $aMU20200206$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatillisessa koulutuksessa.
Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.
Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.
Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.