Henkilönnimi Nikkanen, Jarkko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2021]
EU:ssa
©2021
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 192 sivua : kuvitettu ; 27 cm
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Bell, Robert von, kirjoittaja. Varsani, Hash, valokuvaaja. Ristekallio, Joel, asiantuntija.
ISBN
*00003438cam a2200745 i 4500
*00128365
*00520210426125540.0
*008201104t20212021fi |||| |0| 0|fin|
*020 $a978-952-373-184-4$qsidottu
*035 $a(FI-MELINDA)017443048
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.25$2ykl
*084 $a68.2$2ykl
*1001 $aNikkanen, Jarkko,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000157033
*24510$aGrilli tulessa /$cJarkko Nikkanen, Robert von Bell ; cocktailit: Joel Ristekallio ; [kuvat:] Hash Varsani [ja muita].
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2021]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2021
*300 $a192 sivua :$bkuvitettu ;$c27 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*583 $aBTJ$5FENNI
*583 $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$agrilliruoat $2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5588
*650 7$agrillaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p26265
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aliharuoat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4842
*650 7$akalaruoat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6498
*650 7$akastikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p17846
*650 7$alisukkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p29057
*650 7$ajälkiruoat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7644
*650 7$acocktailit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13927
*650 7$adrinkit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13928
*650 7$aviski$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1385
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$ahistoria$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*650 7$amatlagning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$agrillrätter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5588
*650 7$agrillning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p26265
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$akötträtter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4842
*650 7$afiskrätter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6498
*650 7$asåser$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p17846
*650 7$abirätter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p29057
*650 7$aefterrätter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7644
*650 7$acocktails$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13927
*650 7$adrinkar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13928
*650 7$awhisky$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1385
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$ahistoria$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*651 7$aYhdysvallat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105078
*651 7$aFörenta staterna$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105078
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aBell, Robert von,$ekirjoittaja.
*7001 $aVarsani, Hash,$evalokuvaaja.
*7001 $aRistekallio, Joel,$easiantuntija.
*901 $aMU20210423$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Tässä kirjassa käydään läpi miten aito, amerikkalaistyylinen grillaaminen onnistuu kotioloissa vaivatta! Kirjan ruokareseptiikka pohjautuu erityisesti Texasin, Kentuckyn, Oklahoman ja Virginian grillausperinteeseen.
Helpot ja maistuvat reseptit perustuvat kuivamausteiden eli rubien sekä erilaisten kastikkeiden käyttöön. Kirjan ohjeissa grillissä pyörähtävät niin klassiset lihat kuin merenelävätkin ja niiden kylkeen löytyy kattava valikoima lisukkeita.
Resepteistä vastaa pitkän linjan keittiöpäällikkö Robert von Bell ja grillaamisen kylkeen sopivista juomatuotteista viski- ja cocktailkirjoista tuttu Jarkko Nikkanen.
Kirjan reseptit onnistuvat niin pallogrillillä kuin korttelin komeimmalla kaasulaitteistollakin.