Gradian verkkokirjasto

Suuri suomalainen leipäkirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Sillanpää, Kaisa, kirjoittaja, valokuvaaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suuri suomalainen leipäkirja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2021] EU:ssa ©2021
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 351 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • kokböcker
ISBN
  • 978-952-373-183-7
*00002103cam a2200505 i 4500
*00128366
*00520210528105705.0
*008201104t20212021fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-373-183-7$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017443049
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.24$2ykl
*1001 $aSillanpää, Kaisa,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja.
*24510$aSuuri suomalainen leipäkirja /$cKaisa Sillanpää ; valokuvat: Kaisa Sillanpää.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2021]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2021
*300  $a351 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aleipominen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$asaaristolaisleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p29014
*650 7$aruisleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16625
*650 7$ahapanleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27196
*650 7$asämpylät$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27109
*650 7$abakning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$abröd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$askärgårdsbröd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p29014
*650 7$arågbröd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16625
*650 7$asurbröd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27196
*650 7$asemlor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27109
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*852  $lSillanpää
*901  $aMU20210524$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Itsetehty leipä on nautinto kaikille aisteille. Upota kädet taikinaan, tunne tuoreen leivän tuoksu, haukkaa pala vastapaistettua leipää. Koe onnistumisen iloa leipäkirjan parissa. Tämä kirja sisältää selkeitä ja kaikkien toteutettavissa olevia reseptejä. Helppotajuisilla resepteillä kirja luo innostusta ja uskoa kotileipojien omiin kykyihin. Kirjassa ohjeistetaan useita erilaisia tapoja valmistaa leipää. Halusitpa nopeita tai ajan kanssa tehtyjä leipiä, molempiin löytyy runsaasti reseptejä. Yksinkertaisia muutaman raakaaineen leipiä sekä enemmän aineksia sisältäviä reseptejä. Oman leipäjuuren valmistusohjeita ja monin erilaisin tavoin kohotettuja leipiä. Kirjassa on yhteensä reilusti yli 100 reseptiä. Laaja ja mielenkiitoinen teos on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvästä leivästä. Leipäkirjan sisältöä: - terveellistä ja monipuolista leipää - Eri tavoin kohotettuja leipiä: hapanjuuri, aitoa ruis leipää, tuorehiiva, kuivahiiva, leivinjauhe, sooda - Eri viljalajeja: kokojyvä, speltti, kaura, ruis, ohra, tattari, hirssi yms. - Vaihtoehtoja myös erityisruokavalioita noudattaville - Leipiä joissa mukana mausteita, pähkinöitä, siemeniä, hedelmiä, juureksia jne. - Paljon erityyppisiä leipäreseptejä, esim. patonkeja, sämpylöitä, focacciaa, rieskaa, skonsseja, limppuja, naanleipää, - Chapati-leipää, mallasleipää, näkkileipiä, vuoka leipiä, pataleipiä, paahtoleipä, hapanjuurileipiä, bagelit, brezelit - Yksinkertaisia ja nopeita reseptejä - Vähän haastavampia, mutta palkitsevia reseptejä – myös vaihekuvia - Paljon erilaisia kikkoja, esim. miten leipään saadaan rapea kuori

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Lainassa04.04.2022Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09