Henkilönnimi Viitaniemi, Aira, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Karjalan liitto ry., [Helsinki] : [2020]
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 125 sivua kuvitettu ; 25 cm
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Pelvas, Saija, valokuvaaja (ekspressio)
ISBN
*00001490cam a22003494i 4500
*00128469
*00520210105141822.0
*008201229s2020 fi |||| |0| 0|fin|c
*020 $a978-952-5248-29-6$qsidottu
*035 $a(FI-MELINDA)017474259
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda
*0410 $afin
*084 $a68.252$2ykl
*1001 $aViitaniemi, Aira,$ekirjoittaja.
*24510$aRuokamuistoja Karjalasta /$cAira Viitaniemi, reseptit ; Seija Pelvas, valokuvaus ja toimitus.
*264 1$a[Helsinki] :$bKarjalan liitto ry.,$c[2020]
*300 $a125 sivua$bkuvitettu ;$c25 cm
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aruokaperinne$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$amattradition $2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*651 7$aKarjala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94192
*651 7$aKarelen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94192
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aPelvas, Saija,$evalokuvaaja (ekspressio)
*852 $aVIITANIEMI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Ruokamuistoja Karjalasta on Karjalan Liiton 80-vuotisjuhlavuoden keittokirja ja jatkoa Karjalaiselle ruokakirjalle, mikä ilmestyi Karjalan Liiton naistoimikunnan 40-vuotisjuhlavuonna 2016.
Ruokamuistoja Karjalasta -kirjassa on ohjeita keitoista, alku-, pää- ja jälkiruoista sekä leivonnaisista, joita on valmistettu niin tavallisissa perheissä kuin hienostoravintoloissakin Karjalassa. Jokaisen osion alussa on kirjan tekijän, keittiömestari Aira Viitaniemen makumuistoja. Mukana ovat muun muassa lammaskaali ja villiyrttikeitto, kinkkusalaatti ja juhlava mätimousse, terijokelainen sukunapaisti ja siikaa kapriskastikkeella, mustikkarättänä ja pihlajanmarjajäädyke sekä hätävarapullat ja mansikkatäytekakku.