Gradian verkkokirjasto

Pitkää, pizzaa ja poutapilviä : Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Savikko, Mikko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Pitkää, pizzaa ja poutapilviä : Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989
Muut nimekkeet
  • Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989
Julkaistu
  • Rosebud, Helsinki : 2020. Meedia Zone OÜ Viro :
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 119 sivua : kuvitettu, karttoja ; 26 cm
Yhteisönnimi
  • E-osuuskunta Eka.
  • Eka-yhtymä.
Aikaa ilmaiseva termi asiasanana
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • yrityshistoriikit
Henkilönnimi
  • Teiss, Andres, valokuvaaja (ekspressio)
ISBN
  • 978-952-7313-18-3
*00002040cam a2200493 i 4500
*00128582
*00520210107124036.0
*008190627s2020    fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-7313-18-3$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)016302819
*040  $aFI-NL$bfin$erda$dFI-BTJ
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a64$21974/fin/fennica
*0801 $a334$21974/fin/fennica
*084  $a68.809$2ykl
*084  $a36.409$2ykl
*1001 $aSavikko, Mikko,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000147171
*24510$aPitkää, pizzaa ja poutapilviä :$bEkan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989 /$cMikko Savikko ; valokuvat: Andres Teiss.
*24630$aEkan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989
*264 1$aHelsinki :$bRosebud,$c2020.
*264 3$aViro :$bMeedia Zone OÜ
*300  $a119 sivua :$bkuvitettu, karttoja ;$c26 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aK-KPL$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*61024$aE-osuuskunta Eka.$0(FI-ASTERI-N)000029420
*61024$aEka-yhtymä.$0(FI-ASTERI-N)000029424
*648 4$a1983-1989
*650 7$ayritykset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3128
*650 7$aosuuskunnat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11631
*650 7$aravintola-ala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18807
*650 7$ahotelliala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18806
*650 7$aravitsemisliikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4946
*650 7$aravintolat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
*650 7$ahotellit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15208
*650 7$ayritysketjut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p37942
*650 7$ahistoria$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*655 7$ayrityshistoriikit$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s403
*7001 $aTeiss, Andres,$evalokuvaaja (ekspressio)
*852  $aSAVIKKO
*901  $aMU20210107$5FENNI$b042$c20191002212255.0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Vuonna 1983 fuusioitui 39 OTK:laista osuusliikettä E-osuuskunta Ekaksi. Samalla syntyi Suomeen uusi, keskitetysti johdettu hotelli- ja ravintola-alan valtakunnallista ketjutoimintaa harjoittava yritys. Vuonna 1989 Ekan hotelli- ja ravintolatoimiala otti nimekseen Restel, ja seuraavana vuonna siitä tuli erillinen yhtiö. Syntyi aikansa suurin pohjoismainen yhtenäisesti johdettu alan yritys. Viidessä vuodessa tehtiin yli 200 ravintolauudistusta ympäri Suomea ja laajennuttiin myös Helsinkiin. Parhaissa tapauksissa ravintolan remontti ja liikeideamuutos maksettiin muutaman kuukauden tulosparannuksella. Ihmettä käytiin hämmästelemässä Ruotsista saakka. Muutosta ei tehty vain fyysisissä puitteissa, vaan ennen kaikkea toimintamalleissa, tehtäväkuvissa ja palvelussa. Mukana olleet kertovat nyt ensimmäistä kertaa, miten kaikki tapahtui.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024