Gradian verkkokirjasto

Gastronomilta gastronomille : Suomen Gastronomien Seura 75 vuotta
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gastronomilta gastronomille : Suomen Gastronomien Seura 75 vuotta
Muut nimekkeet
  • Suomen Gastronomien Seura 75 vuotta
Julkaistu
  • Suomen Gastronomien Seura Ry, [Vantaa] : [2020] Tikkurilan Paino Oy Suomessa : ©2020
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 179 sivua : kuvitettu ; 21 cm
Yleinen huomautus
  • Kirjoittajat: Raili Koroma ja muita.
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • järjestöhistoriikit
  • tarinat
  • muistelmat
  • organisationshistoriker
  • sägner
  • memoarer
Henkilönnimi
  • Kiiski, Joni, toimittaja, kirjoittaja.
  • Mäkelä, Timo, kuvittaja.
  • Koroma, Raili, kirjoittaja.
Yhteisönnimi
  • Suomen gastronomien seura, julkaisija, kustantaja.
ISBN
  • 978-952-94-3921-8
*00002632cam a2200577 i 4500
*00128603
*00520210226163053.0
*008200930t20202020fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-94-3921-8$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017421779
*040  $aFI-NL$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.206$2ykl
*24500$aGastronomilta gastronomille :$bSuomen Gastronomien Seura 75 vuotta /$ctoimittanut Joni Kiiski ; kuvitus: Timo Mäkelä.
*24630$aSuomen Gastronomien Seura 75 vuotta
*264 1$a[Vantaa] :$bSuomen Gastronomien Seura Ry,$c[2020]
*264 3$aSuomessa :$bTikkurilan Paino Oy
*264 4$c©2020
*300  $a179 sivua :$bkuvitettu ;$c21 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aKirjoittajat: Raili Koroma ja muita.
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$agastronomia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2845
*650 7$aharrastukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2901
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$akulttuurijärjestöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14058
*650 7$ajärjestöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1393
*650 7$ahistoria$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*650 7$agastronomi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2845
*650 7$ahobbyer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2901
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$akulturorganisationer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14058
*650 7$aföreningar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1393
*650 7$ahistoria$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*655 7$ajärjestöhistoriikit$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s14
*655 7$atarinat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1045
*655 7$amuistelmat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s286
*655 7$aorganisationshistoriker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s14
*655 7$asägner$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1045
*655 7$amemoarer$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s286
*7001 $aKiiski, Joni,$gtoimittaja,$ekirjoittaja.
*7001 $aMäkelä, Timo,$ekuvittaja.$0(FI-ASTERI-N)000052897
*7001 $aKoroma, Raili,$ekirjoittaja.
*7102 $aSuomen gastronomien seura,$ejulkaisija,$ekustantaja.$0(FI-ASTERI-N)000004495
*901  $aMU20210225$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Gastronomilta gastronomille juhlistaa seuran 75-vuotisjuhlavuotta. Kirja on osa gastronomien yhteistä tekemistä ja toisilta oppimista sekä harratuksen ilosanoman jakamista kaikille. Kirja koostuu gastronomien omista herkullisista tarinoista. Ne vievät syvälle Suomeen ja kaukomaille. Keittotaiton ja kirjoittamisen ammattilaiset kirjoittavat kokemuksistaan hymyssä suin. Mukaansatempaavia tarinoita gastronomian maailmasta ja rakkaudesta suomalaiseen keittiöön. Gastronomia on harrastuksena mitä parhain: sitä voi harrastaa valmiiseen pöytään istuen, paneutumalla itse parhaisiin raa - ka-aineisiin ja valmistalla herkullisia ruokalajeja tai lukemalla suuresta keittotaidosta ja herkkusuisuuden iloista. Suomen vanhimman ruokaseuran jäsenien kirjoitukset viettelevät lukijan lämminhenkisesti gastronomian monipuoliseen maa - ilmaan ja gastronomeille rakkaan suomalaisen keittiön pariin unohtamatta muiden ruokakulttuurien tarjoamaa rikkautta. Gastronomien viesti on selvä – gastronomia kuuluu niin arkeen ja juhlaan, ja gastronomian tulee elää ajassa pitkistä perinteistä ammentaen. Vuonna 1945 perustettu Suomen Gastronomien Seura vaalii ja kehittää suomalaista gastronomiaa ja pyrkii nosta - maan ruokakulttuurimme sen ansaitsemaansa arvoon niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Kirjan kustantaminen rahoitettiin jäsenmaksuilla, silakkalaatikkoa paistamalla ja muilla makoisilla talkootöillä. Piirroskuvitus. Kirjan kuvitti hersyvästi Timo "Timppa" Mäkelä. Toimituskunta: Marja-Liisa Ahjomaa, Raili Koroma, Johannes Koroma, Sakari Nupponen, Arja Porvali ja Stana Porvali, Veikko Kastemaa (kansi), Timo Mäkelä (kuvitus) sekä Saana Hintikka (taitto).

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39