Gradian verkkokirjasto

Gourmet×s : Basic French cookbook
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Diat, Louis.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gourmet×s : Basic French cookbook
Julkaistu
  • Weathervane Books, New York : 1990.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • repr.
Ulkoasutiedot
  • 653 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • de Lattre, Georgette.
ISBN
  • (0-517-01475-0)
*00000831nam a22002894a 4500
*0012865
*00520200525075443.0
*008020215s1990\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (0-517-01475-0)
*035  $a6646
*035  $a(PrettyLib)0000006646
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.568
*1001 $aDiat, Louis.
*24510$aGourmet×s : Basic French cookbook /$cLouis Diat,  Illustrated by Georgette de Lattre.
*250  $arepr.
*260  $aNew York :$bWeathervane Books,$c1990.
*300  $a653 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aRanska$2ysa
*650 7$aperinneruoat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*7001 $ade Lattre, Georgette.
*852  $lDIAT
*979  $a0000006646
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
11113Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568