Gradian verkkokirjasto

Me olemme ilmasto : miten planeetta pelastetaan ruokavalinnoilla?
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Foer, Jonathan Safran, kirjoittaja.
Yhtenäistetty nimeke
  • We are the weather, suomi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Me olemme ilmasto : miten planeetta pelastetaan ruokavalinnoilla?
Muut nimekkeet
  • Miten planeetta pelastetaan ruokavalinnoilla?
Julkaistu
  • Atena, [Jyväskylä] : [2020] EU:ssa, 2020.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 287 sivua ; 21 cm
Huomautus sisällöstä
  • I Uskomatonta -- II Kuinka estää sukupuutoista suurin -- III Ainoa koti -- IV Väittely sielun kanssa -- V Enemmän elämää -- Liite: 14,5 prosenttia / 51 prosenttia -- Kiitokset -- Kirjallisuus -- Viitteet.
Huomautus kielestä
  • suomi.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Lempinen, Ulla, kääntäjä.
Toinen ilmiasu
  • Verkkoaineisto: ISBN 9789523006324
ISBN
  • 978-952-300-602-7
*00003195cam a2200649 i 4500
*00128772
*00520210105054803.0
*008200824s2020    fi ||||       00| 0|fin| 
*020  $a978-952-300-602-7$qsidottu
*035  $z(FI-MELINDA)016608331
*035  $z(FI-MELINDA)016803302
*035  $a(FI-MELINDA)017395604
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0411 $afin$heng
*042  $afinb
*0801 $a502/504$21974/fin/fennica
*0801 $a663/664$21974/fin/fennica
*084  $a50.12$2ykl
*084  $a67.7$2ykl
*1001 $aFoer, Jonathan Safran,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000142693
*24010$aWe are the weather,$lsuomi
*24510$aMe olemme ilmasto :$bmiten planeetta pelastetaan ruokavalinnoilla? /$cJonathan Safran Foer ; suomentanut Ulla Lempinen.
*24630$aMiten planeetta pelastetaan ruokavalinnoilla?
*264 1$a[Jyväskylä] :$bAtena,$c[2020]
*264 3$aEU:ssa,$c2020.
*300  $a287 sivua ;$c21 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*5050 $aI Uskomatonta -- II Kuinka estää sukupuutoista suurin -- III Ainoa koti -- IV Väittely sielun kanssa -- V Enemmän elämää -- Liite: 14,5 prosenttia / 51 prosenttia -- Kiitokset -- Kirjallisuus -- Viitteet.
*546  $asuomi.
*583  $aMERGED FROM (FI-MELINDA)016803302 + (FI-MELINDA)016608331$c2020-08-24T15:07:49+03:00$5MELINDA
*650 7$ailmastonmuutokset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5729
*650 7$ailmastonsuojelu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p22405
*650 7$ailmastovaikutukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p20949
*650 7$akestävä kulutus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p24202
*650 7$alihansyönti$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p17429
*650 7$alihantuotanto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1422
*650 7$aravitsemuskäyttäytyminen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5528
*650 7$avegetarismi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9026
*650 7$aympäristökysymykset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4339
*650 7$aympäristövaikutukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9862
*650 7$aklimatförändringar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5729
*650 7$aklimatskydd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p22405
*650 7$aklimatpåverkan$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p20949
*650 7$ahållbar konsumtion$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p24202
*650 7$aköttätande$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p17429
*650 7$aköttproduktion$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1422
*650 7$akostvanor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5528
*650 7$avegetarism$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9026
*650 7$amiljöfrågor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4339
*650 7$amiljöeffekter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9862
*7001 $aLempinen, Ulla,$ekääntäjä.$0(FI-ASTERI-N)000117407
*77608$iVerkkoaineisto:$z9789523006324
*9001 $aSafran Foer, Jonathan$yFoer, Jonathan Safran
*901  $aMU20200313$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

En kyseenalaista ilmastonmuutosta, mutta toimin niin kuin en uskoisi siihen. Kirjailija Jonathan Safran Foer tuskailee hankalan totuuden äärellä: planeetan pelastaminen on mahdotonta, ellemme vähennä eläinperäisen ruoan syömistä. Tiedämme tämän, ja silti lihankulutus kasvaa vuosi vuodelta. Miksi hyvät aikomukset on niin vaikea jalostaa teoiksi? Maapallo on muuttunut valtavaksi karjatilaksi. Viljelykelpoisesta maasta 59 prosenttia käytetään rehun kasvattamiseen tuotantoeläimille. Kolmasosa makeasta vedestä juotetaan eläimille. Jokaista ihmistä kohden maapallolla on keskimäärin 30 tuotantoeläintä. Faktat ovat pysäyttäviä, mutta saavatko ne meidät todella pysähtymään? Kaikkien ei tarvitse olla vegaaneja, jo lihan, maidon ja kananmunien vähentäminen on harppaus oikeaan suuntaan. Vakuuttavassa ja rehellisessä teoksessaan Foer välttelee syyllistämistä ja saarnaamista ja ehdottaa pientä mutta tärkeää askelta: aloita aamiaisesta.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma502/504
Ex2Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma502/504
Ex3Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma502/504
Ex4Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma502/504
Ex5Saatavana Lyseon lukion kirjasto - Pääkokoelma502/504