Henkilönnimi Rautiainen, Mirja, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Majoitustoiminta ja palveluosaaminen
Julkaistu Restamark, Helsinki : [2021]
Hansaprint, 2021.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot 448 sivua, 50 numeroimatonta sivua : kuvitettu ; 25 cm
Asiasana
Henkilönnimi Siiskonen, Mika, kirjoittaja.
ISBN
*00001771cam a2200457 i 4500
*00128920
*00520210504085431.0
*008210325s2021 fi |||| |0| 0|fin|c
*020 $a978-951-9185-91-0$qnidottu
*035 $a(FI-MELINDA)017555398
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a64$21974/fin/fennica
*080 $a338.4$21974/fin/fennica
*084 $a68.8$2ykl
*1001 $aRautiainen, Mirja,$ekirjoittaja.
*24510$aMajoitustoiminta ja palveluosaaminen /$cMirja Rautiainen, Mika Siiskonen.
*250 $aViides painos.
*264 1$aHelsinki :$bRestamark,$c[2021]
*264 3$bHansaprint,$c2021.
*300 $a448 sivua, 50 numeroimatonta sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*583 $aBTJ$5FENNI
*583 $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$amajoitusala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2113
*650 7$amajoitusliikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4947
*650 7$ahotellit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15208
*650 7$amajoitustoiminta$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18213
*650 7$aasiakaspalvelu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1379
*65007$ahotellivirkailijat $2ysa
*65007$adigitalisaatio$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8692
*65007$avastuullisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p24111
*650 7$amatkailupalvelut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1552
*650 7$amyyntityö$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15971
*650 7$apalvelut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p838
*65007$apalveluala$2ysa
*650 7$amatkailu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3917
*650 7$amatkailuala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3916
*7001 $aSiiskonen, Mika,$ekirjoittaja.
*901 $aMU20210504$5FENNI
*902 $ab$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Suosittu oppikirja keskittyy tämän päivän uuden teknologian tuomiin muutoksiin matkailu- ja majoitusalalla.
Yritysten kilpailukykyä käsitellään internetissä tarjolla olevien tuotteiden, palvelujen ja asiakaspalvelun näkökulmasta. Menestyvän yrityksen on tarjottava asiantuntijuutta ja vastattava ostajien muuttuneisiin tarpeisiin, tottumuksiin ja toiveisiin. Yritysten tulee muokata omia toimintatapojaan mm. mallintamalla asiakkaan ostopolkua myynti- ja markkinointityössään. Mistä uudet asiakkaat tavoitetaan ja miten heitä autetaan kulkemaan itsenäisesti omaa polkuaan kohti ostopäätöstä?
Oppikirjassa käydään läpi hotellin vastaanoton tärkeimmät työtehtävät hotelliohjelman avulla - unohtamatta verkostoitumista yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi kirjassamme kerrotaan hotellin tilojen ja hotellihuoneiden sisustuksesta ja tyylisuuntauksista eri aikakausina. Kirjassa käsitellään myös asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa, palveluiden digimarkkinointia ja nettinäkyvyyttä, yhteistyötä matkatoimistojen kanssa sekä matkanjärjestäjien toimintamalleja ja vastuita.
Tämä kirja on tiivistetty versio laajemman Hotellivaraukset-kirjamme tärkeimmistä asioista. Kirjan kohderyhmänä ovat ammattikorkeakouluissa (restonomi/AMK) ja ammatillisissa oppilaitoksissa hotellialalle erikoistuvat ja matkailualan perustutkintoa opiskelevat opiskelijat, vastaanottovirkailijat, matkailuvirkailijat/matka-asiantuntijat ja matkailupalveluiden tuottajat. Kirja soveltuu erinomaisesti myös opiskelijoita yrityksissä ohjaaville henkilöille. Katso kirjaan kuuluvat harjoitustehtävät kustantajan nettisivuilta.