Gradian verkkokirjasto

Perinnevegeä
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ljokkoi, Anniina, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Perinnevegeä
Julkaistu
  • SKS Kirjat, Helsinki : 2021. Tallinna Raamatutrükikoda
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 222 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Kirjokansi, ISSN 2323-7392 ; 264
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • ruokaohjeet
  • kokböcker
  • matrecept
Henkilönnimi
  • Kaski, Liisa, kirjoittaja.
  • Mathisen, Tuuli, valokuvaaja.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Kirjokansi, 2323-7392 ; 264.
ISBN
  • 978-951-858-242-0
*00002567cam a2200577 i 4500
*00128946
*00520210818132342.0
*008210402s2021    fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-951-858-242-0$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017561706
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*084  $a68.22$2ykl
*1001 $aLjokkoi, Anniina,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000164679
*24510$aPerinnevegeä /$cAnniina Ljokkoi & Liisa Kaski ; valokuvat: Tuuli Mathisen [ja muita].
*264 1$aHelsinki :$bSKS Kirjat,$c2021.
*264 3$bTallinna Raamatutrükikoda
*300  $a222 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*4901 $aKirjokansi,$x2323-7392 ;$v264
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aruokaperinne$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$akasvisruoat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9025
*650 7$akasvisravinto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9024
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aitämerensuomalaiset kansat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12667
*650 7$amattradition$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$avegetariska rätter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9025
*650 7$avegetarisk kost$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9024
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aöstersjöfinska folk$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12667
*651 7$aItämeren alue$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p106719
*651 7$aÖstersjöområdet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p106719
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$amatrecept$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*7001 $aKaski, Liisa,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000122501
*7001 $aMathisen, Tuuli,$evalokuvaaja.
*830 0$aKirjokansi,$x2323-7392 ;$v264.
*901  $aMU20210816$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Itämerellä on kerätty villivihanneksia ja juotu kauramaitoa jo vuosisatojen ajan. Perinnevegeä ammentaa entisaikojen ruokapöytien parhaimmistosta ja lähestyy yhteistä ruokaperintöämme ilmastolle ja eläimille lempeästä näkökulmasta. Kirja koostuu yli 50 kasvisruokareseptistä, jotka on toteutettu kokonaan vegaanisina. Tärkeään osaan nousevat vanhat viljelykasvimme härkäpapu, herne, nauris, ohra ja hamppu. Ruuanlaiton ohessa teos kertoo esivanhempiemme ruokakulttuurista ja eri ainesten taustoista.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.05