Gradian verkkokirjasto

Leipävallankumous : hapanjuuren paluu
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Kuusela, Eliisa, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Leipävallankumous : hapanjuuren paluu
Muut nimekkeet
  • Hapanjuuren paluu
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2021] Otavan Kirjapaino Oy Keuruu : ©2021
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • Seitsemäs laajennettu painos.
Ulkoasutiedot
  • 291 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Yleinen huomautus
  • Julkaisussa täytettäviä sivuja.
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • ruokaohjeet
Henkilönnimi
  • Nikus, Anna-Liisa, valokuvaaja.
ISBN
  • 978-952-373-323-7
*00001639cam a2200445 i 4500
*00128962
*00520210607115009.0
*008210422t20212021fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-373-323-7$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017582606
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.24$2ykl
*1001 $aKuusela, Eliisa,$ekirjoittaja.
*24510$aLeipävallankumous :$bhapanjuuren paluu /$cEliisa Kuusela ; kuvat: Anna-Liisa Nikus.
*24630$aHapanjuuren paluu
*250  $aSeitsemäs laajennettu painos.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2021]
*264 3$aKeuruu :$bOtavan Kirjapaino Oy
*264 4$c©2021
*300  $a291 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aJulkaisussa täytettäviä sivuja.
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aleipominen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$ataikinajuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27241
*650 7$aleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$ahapanleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27196
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*7001 $aNikus, Anna-Liisa,$evalokuvaaja.$0(FI-ASTERI-N)000152536
*901  $aMU20210607$5FENNI
*902  $ab$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

TODELLISEN MYYNTIMENESTYKSEN UUSI LAAJENNETTU PAINOS! Kaikki rakastavat leipää, mutta yhä harvemmat voivat syödä sitä. Leipä turvottaa, väsyttää ja aiheuttaa mahanpuruja. Kuvittele leipä, joka on parasta leipää, mitä olet ikinä syönyt. Kuvittele, että voit syödä tällaista leipää joka päivä ja voida hyvin. Leipävallankumous tuo leivän jokaisen ulottuville. Hyvään leipää tarvitaan ainoastaan jauhoja, vettä ja suolaa. Tämä kirja avaa hapanjuuren salat. Miten juuri tehdään? Miten sitä hoidetaan ja säilytetään? Miten taikinaa käsitellään ja miten leipä paistetaan? Tämä ei ole pelkästään reseptikirja, vaikka kirjasta löytyykin reseptit niin perusleipään, pitaleipään, pizzaan kuin lukuisiin muihinkin hapanjuurella kohotettuihin leipomuksiin. Teollista hiivaa ei käytetä. Taikinat tekeytyvät mikrobien avulla hitaasti ja lempeästi kehittäen leipään syvät aromit. Keskiössä ovat raaka-aineet, taikinan tuntu ja prosessin hahmottaminen. Hapanjuurileivonnan ei tarvitse olla vaikeaa. Selkeät ohjeet, kuvat ja grafiikat saavat leipurin oivaltamaan, miten mikrobit valjastetaan leipurin parhaiksi ystäviksi. Eliisa Kuusela on intohimoinen itseoppinut hapanjuurileipuri. Oppinsa hän on hankkinut pohjoismaisilta leipureilta, kansainväliseltä nettiyhteisöltä sekä leipomalla intensiivisesti. Hän kouluttaa, tiedottaa ja neuvoo kotileipureita omassa suositussa verkkofoorumissaan.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09