Henkilönnimi Mikkola, Risto, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Readme.fi, [Helsinki] : [2022]
Otavan Kirjapainossa Keuruulla :
©2022
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 184 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Yleinen huomautus Teksti ja reseptit: Risto Mikkola, Henry Lepist ja Mika Tuomonen, kuvat: Roni Lehti.
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Lepist, Henry, kirjoittaja. Tuomonen, Mika, kirjoittaja. Lehti, Roni, valokuvaaja.
ISBN
*00001957cam a2200481 i 4500
*00129290
*00520220504111344.0
*008210402t20222022fi |||| |0| 0|fin|
*020 $a978-952-373-302-2$qkovakantinen
*035 $a(FI-MELINDA)017561683
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.21$2ykl
*1001 $aMikkola, Risto,$ekirjoittaja.
*24510$aSäilöntä ! /$cRisto Mikkola, Henry Lepist, Mika Tuomonen, Roni Lehti.
*264 1$a[Helsinki] :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aKeuruulla :$bOtavan Kirjapainossa
*264 4$c©2022
*300 $a184 sivua :$bkuvitettu ;$c24 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aTeksti ja reseptit: Risto Mikkola, Henry Lepist ja Mika Tuomonen, kuvat: Roni Lehti.
*583 $aBTJ$5FENNI
*583 $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI$5FENNI
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$asäilöntä $2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5756
*650 7$asäilykkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16182
*650 7$afermentointi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27375
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$akuivaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14863
*650 7$asuolaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11346
*650 7$asavustus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18460
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aLepist, Henry,$ekirjoittaja.
*7001 $aTuomonen, Mika,$ekirjoittaja.
*7001 $aLehti, Roni,$evalokuvaaja.$0(FI-ASTERI-N)000173670
*901 $aMU20220503$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Haluatko säilöä kausiherkut juhlahetkiin?
Säilöntäkirjassa kerrotaan parhaat ja maukkaimmat reseptit säilönnän saloihin. Kirjassa käsitellään pikkelöinti, fermentointi, hilloaminen, suolaaminen, kuivaaminen, savustus, mehustus ja monta muuta menetelmää.
Ota käyttöösi isoäidin menetelmät ja nauti itse tehdyistä kausiherkuista koko vuoden ajan.