Gradian verkkokirjasto

Reseptejä ja elämyksiä : Lapin kahdeksan vuodenaikaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ylläsjärvi, Sirly, kirjoittaja, valokuvaaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Reseptejä ja elämyksiä : Lapin kahdeksan vuodenaikaa
Muut nimekkeet
  • Lapin kahdeksan vuodenaikaa
Julkaistu
  • Cozy Publishing, [Helsinki] : [2021] ©2021
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 208 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Yhteisönnimi
  • Aurora Estate.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • ruokaohjeet
  • keittokirjat
  • matrecept
  • kokböcker
Henkilönnimi
  • Seikkula, Heidi, kirjoittaja.
  • Hynynen, Tommi, valokuvaaja (ekspressio)
  • Vasara, Marko, valokuvaaja (ekspressio)
  • Immonen, Henna, valokuvaaja (ekspressio)
  • Virtamo, Viola Minerva, valokuvaaja (ekspressio)
Muu painos
  • Julkaistu myös englanniksi: Recipes and unforgettable experiences ISBN 978-952-7381-54-0
ISBN
  • 978-952-7381-53-3
*00003223cam a2200709 i 4500
*00129306
*00520211111133934.0
*008210708t20212021fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-7381-53-3$qkovakantinen
*035  $a(FI-MELINDA)017982213
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*0801 $a914.80$21974/fin/fennica
*0801 $a796/799$21974/fin/fennica
*0801 $a64$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*084  $a42.9$2ykl
*084  $a79.4$2ykl
*084  $a68.8$2ykl
*1001 $aYlläsjärvi, Sirly,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja.
*24510$aReseptejä ja elämyksiä :$bLapin kahdeksan vuodenaikaa /$creseptit ja tekstit: Sirly Ylläsjärvi & Heidi Seikkula ; kuvat: : Tommi Hynynen, Sirly Ylläsjärvi, Marko Vasara, Henna Immonen, Viola Minerva Virtamo.
*24630$aLapin kahdeksan vuodenaikaa
*264 1$a[Helsinki] :$bCozy Publishing,$c[2021]
*264 4$c©2021
*300  $a208 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ/AUKT HENK$5FENNI
*61024$aAurora Estate.
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$akausiruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27023
*650 7$avuodenajat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1199
*650 7$araaka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$alähiruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11416
*650 7$aretkeily$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1103
*650 7$avapaa-ajantoiminnat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6939
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$asäsongsmat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27023
*650 7$aårstider$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1199
*650 7$aråvaror$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$anärproducerad mat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11416
*650 7$anaturutfärd$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1103
*650 7$afritidsaktiviteter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6939
*651 7$aLappi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94256
*651 7$aLappland$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94256
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$amatrecept$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*7001 $aSeikkula, Heidi,$ekirjoittaja.
*7001 $aHynynen, Tommi,$evalokuvaaja (ekspressio)
*7001 $aVasara, Marko,$evalokuvaaja (ekspressio)
*7001 $aImmonen, Henna,$evalokuvaaja (ekspressio)
*7001 $aVirtamo, Viola Minerva,$evalokuvaaja (ekspressio)$0(FI-ASTERI-N)000174780
*77508$iJulkaistu myös englanniksi:$aRecipes and unforgettable experiences$z978-952-7381-54-0
*901  $aMU20211109$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Lapin kahdeksan vuodenaikaa kutsuu maukkaiden ruokien ja kiehtovien kokemusten pariin arktisella alueella. Kirja on kunnianosoitus pohjoisen puhtaalle luonnolle ja sieltä saataville raaka-aineille. Lähde Sirlyn ja Heidin seurassa ainulaatuiselle makumatkalle tunturien maisemiin! Sirly Schinmann on palkittu nuori keittiömestari joka on pyörittää yhdessä Heidi Seikkulan kanssa Aurora Estate -boutique hotellia napapiirin yläpuolella Ylläksellä. Sirlylle keittiössä tärkeintä on aina ollut maku ja sen jälkeen kauneus: annokset ovat yksinkertaisia ja helposti toteutettavia myös kotiloissa. Sirly haastaakin jokaisen kokeilemaan reseptejä myös lappiin suuntautuvalla lomamatkalla – hyvä ruoka antaa täydellisen nautinnon. Kirjasta löytyy niin nopeita reseptejä kiireisiin hetkiin kuin tekniikaltaan haastavampia reseptejä itsensä ylittämiseen.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.13
Ex2Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.13